ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Θρήνος για τον αδικοχαμένο 22χρονο φοιτητή

λάρισα-θρήνος-για-τον-αδικοχαμένο-22χρο-138518

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λάρισας, από τον θάνατο του 22χρονου φοιτητή, με καταγωγή από τα Χανιά της Κρήτης, που έφυγε από τη ζωή νωρίς το πρωί της Κυριακής, όταν καταπλακώθηκε από τοίχο παλιού κτίσματος της πόλης.

Ο αδικοχαμένος φοιτητής, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά και έφυγε για σπουδές στην Λάρισα όταν πέρασε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, στην εφηβική του ηλικία ασχολήθηκε ενεργά με την ποδηλασία και ανήκε στο σωματείο Τάλως και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Μάλιστα είχε λάβει πάρα πολλές διακρίσεις και μετάλλια σε αγώνες.

Από το πρωί σήμερα πολίτες περνούν ακόμη από το σημείο που άφησε την τελευταία πνοή του ο φοιτητής – επί της οδού Ασκληπιού κοντά στη συμβολή με την οδό Οικονόμου εξ Οικονόμων – κοντοστέκονται, αφήνουν ένα λουλούδι στη μνήμη του, αδυνατώντας να πιστέψουν το τραγικό συμβάν.

Τι συνέβη

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 08:00 το πρωί της Κυριακής όταν η διασκέδαση σε παρακείμενο μπαρ για μια παρέα νεαρών κατέληξε σε θρήνο.

Ο 22χρονος φοιτητής με καταγωγή από τα Χανιά, διερχόμενος από το σημείο – και υπό συνθήκες που διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας – καταπλακώθηκε από κολώνα που συγκρατούσε τη μεταλλική πόρτα εγκαταλελειμμένης οικίας επί της οδού Ασκληπιού, στη συμβολή με την οδό Οικονόμου εξ Οικονόμων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου