ΛΑΡΙΣΑ

Η φωτιά έβγαλε στον δρόμο πολυμελή οικογένεια στη Λάρισα

η-φωτιά-έβγαλε-στον-δρόμο-πολυμελή-οικ-150570

Στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα «σκόρπισε» μια πολυμερή και φτω­χική οικογένεια, το σπιτικό της οποίας καταστράφηκε από φωτιά το βρά­δυ του περασμένου Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη Λάρισας.

Ένα ζευγάρι, τα 4 ενήλικα παιδιά τους και τα δύο εγγόνια τους, έμειναν άστεγα και «μοιράστηκαν» σε συγγενείς και γείτονες χωρίς ρουχισμό και κλινο­σκεπάσματα.

Το κακό χτύπησε το σπίτι της Γαλάτειας Γκόλτσιου και του συντρόφου της Γιάννη, το περασμένο Σαββατόβραδο από φωτιά που -σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις- μεταδόθηκε από μια σόμπα σε κα­ταψύκτη. Παρά τη μικρή της έκταση προκάλεσε υλικές ζημιές, καταστρέφοντας μεγάλο μέρος της οικοσκευής και κλινοστρωμνής. Οι ένοικοί της, το ζευγάρι, τα τέσσερα παιδιά τους ηλικίας 18 έως 22 ετών, αλλά και τα δύο εγγόνια τους, μετακόμισαν ουσιαστικά με ό,τι φορούσαν και μόνο σε φιλικά και συγγενικά σπίτια που τους φιλοξενούν πια. Από την πολυμελή οικογένεια εργάζεται ως καθαρίστρια μόνο η Γαλάτεια, η οποία μέσω της εφημερίδας «Ελευθερία» απευθύνει έκκληση σε όσους μπορούν να βοηθή­σουν, προσφέροντας ρουχισμό, κάποιο κρεβάτι ή ένα στρώμα για να μπορέσουν, αφού καθαρίσουν το σπίτι τους, να ξαναεγκατασταθούν εκεί με τα στοιχειώδη.

Το τηλέφωνό της είναι το 6994-819.864.

onlarissa.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου