ΛΑΡΙΣΑ

«Αγνοείται» ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην παρέλαση της Λάρισας!

αγνοείται-ο-εκπρόσωπος-της-κυβέρνη-336057
Σε… θρίλερ εξελίσσεται η εκπροσώπηση της κυβέρνησης στην παρέλαση της ερχόμενης Κυριακής στη Λάρισα.
Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν, ουδείς γνωρίζει ποιο θα είναι – αν θα είναι – τελικά το πρόσωπο.
Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις υψηλόβαθμου στελέχους της περιφέρειας Θεσσαλίας που διοργανώνει την παρέλαση πως «μας είπαν ότι το πρόσωπο θα έλθει την τελευταία στιγμή την Κυριακή»!
Κατά πληροφορίες των τελευταίων ημερών την κυβέρνηση θα εκπροσωπούσε είτε η γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης Θεσσαλίας Πόπη Γερακούδη, είτε ο Λαρισαίος υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης.
Ωστόσο, επίσημα εκτιμάται πως δεν πρόκειται να ανακοινωθεί το πρόσωπο μέχρι την Κυριακή.
Τούτο μάλλον συνδέεται με την προχθεσινή δήλωση του αστυνομικού διευθυντή Λάρισας κ. Συμεών Οφείδη, ο οποίος εξήγησε πως υπάρχουν πληροφορίες για προσπάθεια «διασάλευσης της τάξης».
Έτσι, το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε τώρα η αστυνομία, θα ήταν η ανακοίνωση ενός ονόματος που θα αποτελούσε «μαγνήτη» στους απανταχού διαμαρτυρόμενους…
Θυμίζουμε πως στη Λάρισα κατά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου του 2011 είχε λάβει χώρα το επεισόδιο με τους μαθητές που είχαν απονείμει το παράσημο της ανοιχτής… παλάμης στους ευρισκόμενους στην εξέδρα των επισήμων.
onlarissa.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου