Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 25ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Πληροφορικής (PCI 2021)

Τελευταία ενημέρωση: 2021-11-29, 10:47:38
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 25ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Πληροφορικής (PCI 2021)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 25ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Πληροφορικής (PCI 2021), που φιλοξενήθηκε στο νέο κτίριο του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κατά το διάστημα  26-28 Νοεμβρίου 2021.

Στο συνέριο, το οποίο συνδιοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρία Επιστημόνων Πληροφορικής και Επικοινωνιών, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, και διεξήχθη υβριδικά, παρουσιάστηκαν συνολικά 90 επιστημονικές ανακοινώσεις Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, οι οποίες είχαν επιλεγεί κατόπιν διαδικασίας κρίσης, και δημοσιεύονται στα πρακτικά του που εκδίδονται υπό την αιγίδα της Association for Computing Machinery (ACM).  

Το συνέδριο ξεκίνησε την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου με την προσκεκλημένη ομιλία του Καθηγητή Ηλία Χούστη, ο οποίος είναι ομότιμος καθηγητής των Πανεπιστημίων Θεσσαλίας και Purdue (USA). Οι εργασίες του συνεδρίου το Σάββατο 27 Νοεμβρίου άνοιξαν με την προσκεκλημένη ομιλία του Καθηγητή Άντυ (Ανδρέα) Κορονιού, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος της ερευνητικής κοινοπραξίας SmartSat CRC Αυστραλίας και ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου South Australia.

Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών συνεχίζει την δραστηριότητά του με τη διοργάνωση διαδικτυακού φόρουμ στις 15 Δεκεμβρίου, για να σηματοδοτήσει την έναρξη της συνεργασίας του με το ερευνητικό κέντρο SmartSat CRC.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
3
=