ΛΑΡΙΣΑ

Έδειραν μαθητή την ώρα του διαλείμματος – Συνελήφθη ένας 17χρονος, αναζητούνται άλλοι τρεις

έδειραν-μαθητή-την-ώρα-του-διαλείμματ-296411

Μια αντιπαράθεση για ασήμαντο λόγο μεταξύ μαθητών στη Λάρισα πήρε απρόσμενη τροπή και διάσταση.

Ο καβγάς μεταξύ δύο μαθητών, Επαγγελματικού Λυκείου και Γενικού Λυκείου της περιοχής, είχε ως αποτέλεσμα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας να προχωρήσουν -σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία»- να συλλάβουν έναν 17χρονο μαθητή, ενώ αναζητούνται προκειμένου να συλληφθούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου άλλοι τρεις μαθητές, ένας 17χρονος και δύο 16χρονοι.

Ο 17χροvoς συλληφθείς και μαθητής Επαγγελματικού Λυκείου Λάρισας κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, πήγε στο Γενικό Λύκειο όπου φοιτά ο 16χρονος και με τον έτερο 17χρονο, τον χτύπησαν, με το επεισόδιο να μην προσλαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ο συλληφθείς αδιαφορώντας ωστόσο για το γεγονός ότι το Λύκειο βρισκόταν σε λειτουργία, επανήλθε και την επόμενη ημέρα.

Έτσι, στο προαύλιο του Λυκείου ενόσω βρισκόταν σε εξέλιξη το δεύτερο διάλειμμα, προέτρεψε τον έτερο 17χρονο και άλλους δύο 16χρονους ενώπιον δεκάδων μαθητών να χτυπήσουν ξανά τον 16χρονο, όπως και συνέβη.

Εξέλιξη που προκαλεί ερωτηματικά για την ευκολία με την οποία εξωσχολικοί μαθητές εισήλθαν στην αυλή του Γενικού Λυκείου, συνοικιακά της Λάρισας και την ώρα του διαλείμματος χειροδίκησαν -για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα- σε βάρος του ίδιου μαθητή.

Πηγή: onlarissa.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου