Συνεδριάζει τη Παρασκευή του Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας

Τελευταία ενημέρωση: 2021-10-18, 12:52:22
Συνεδριάζει τη Παρασκευή του Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας

Σε συνεδρίαση καλείται όλο το σώμα στις 22 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας.

Στο Περφιερειακό Συμβούλιο θα συζητηθούν οι επερωτήσεις που αφορούν, την έλλειψη νερού στις κοινότητες Ξηρόκαμπου και Χρυσομηλιάς του Δήμου Μετεώρων, για την καθυστέρηση της αντιπλημμυρικής θωράκισης του οικισμού Νησιά της Τ.Κ. Πευκόφυτου Μουζακίου, για τη στάση της απέναντι στην πρόθεση της κυβέρνησης να εκμισθώσει δημόσια έκταση και να αδειοδοτήσει την εγκατάσταση επιχειρηματικού φωτοβολταϊκού πάρκου στην Αετοράχη Ελασσόνας, για τις ενέργειες που έκανε ή θα κάνει, για να αποζημιωθούν στο 100% οι ελαιοπαραγωγοί της Θεσσαλίας, που υπέστησαν μεγάλες ζημιές από καιρικά φαινόμενα, το Πρόγραμμα ΑΝΑΣΑ 2, το αλιευτικό καταφύγιο του Πλατανιά και την λιμνοδεξαμενή Ξηριά. 

 

Τέλος, τα θέματα ημερήσιας διάταξης αφορούν την Επικύρωση Πρακτικών της 18ης & 19ης Συνεδρίασης έτους 2021, την έγκριση συμμετοχής για ολοκλήρωση της υλοποίησης του Κοινοτικού Προγράμματος: Interreg Europe INNOGROW, την έγκριση των αθλητικών εδκηλώσεων για το 2021 και την έγκριση μελετών για περιββαλοντικές επιπτώσεις έργων ενέργειας. 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
6
=