ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: «Ντου» φιλάθλων διέκοψαν για μια ώρα ποδοσφαιρικό αγώνα

λάρισα-ντου-φιλάθλων-διέκοψαν-για-μ-344206
Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό (0-1) στο «AEL FC ARENA» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Φουτμπολ Λιγκ (Β’ Εθνική).
Η αναμέτρηση είχε μεγάλη ένταση και διεκόπη για μία ώρα (!), καθώς οι γηπεδούχοι είχαν πολλά παράπονα από την διαιτησία του κ. Παπαπέτρου, ο οποίος διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι και αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή από τον αγωνιστικό χώρο καθώς δέχθηκε επίθεση από οπαδούς (και όχι μόνο) της ΑΕΛ.
Ολα ξεκίνησαν στο 74’, όταν ο Ντιόγκο πέτυχε γκολ ανοίγοντας το σκορ για τον Πανσερραϊκό. Παίκτες, παράγοντες και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κώστας Πηλαδάκης μπήκαν στο γήπεδο και διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή του αγώνα διότι είχαν προηγηθεί ορισμένες λανθασμένες υποδείξεις του κ. Παπαπέτρου και των βοηθών του, που διαμόρφωσαν την έκβαση του αγώνα.
Η μία αφορά στην άδικη αποβολή (με απευθείας κόκκινη) του Γκρούμπιεσιτς, ο οποίος όπως φάνηκε καθαρά στο τηλεοπτικό ριπλέι, δεν χτύπησε τον αντίπαλο του που έκανε θέατρο. Η δεύτερη περίπτωση ήταν ακόμη πιο κραυγαλέα καθώς ο βοηθός κ. Δανέζης υπέδειξε οφσάιντ από πλάγιο άουτ(!), την ώρα που η ΑΕΛ απειλούσε έβγαινε τετ α τετ με τον γκολκίπερ των Σερρών…
Η κατάσταση εκτραχύνθηκε και χρειάστηκε να επέμβει μια διμοιρία των ΜΑΤ για να υπάρξει εκτόνωση και να συνεχιστεί κανονικά ο αγώνας έπειτα από μια ώρα.
Ο κ. Πηλαδάκης κατά τη διάρκεια της διακοπής και αφού είχε φτάσει από την εξέδρα στον αγωνιστικό χώρο, φώναζε προς τους διαιτητές: «Ντροπή σας. Βγάλατε από τα ρούχα του τον πιο ήσυχο άνθρωπο του ποδοσφαίρου. Αυτά δεν γίνονται πουθενά. Αλήτες, αλήτες. Είναι ντροπή! Δεν έρχονται εδώ για πλάκα οι διαιτητές. Δεν θέλετε σοβαρούς ανθρώπους στο ποδόσφαιρο. Θα φύγω».
Από την πλευρά τους, οι παράγοντες του Πανσερραϊκού κατήγγειλαν ότι
στη διακοπή χτυπήθηκαν δύο ποδοσφαιριστές τους…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου