Αστέριος Ροντούλης: Αλβανοί τουρίστες «μαϊμού» στα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-13, 12:51:58
Αστέριος Ροντούλης: Αλβανοί τουρίστες «μαϊμού» στα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας
Αλβανοί τουρίστες «μαϊμού» εμφανίζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Θεσσαλία, που στόχο τους δεν έχουν να κάνουν τουρισμό, αλλά εγχειρήσεις στα Νοσοκομεία της, με τον μεγαλύτερο όγκο αυτών να προτιμά τα Νοσοκομεία της Λάρισας. 
Αυτό καταγγέλλει ο βουλευτής Λάρισας του ΛΑΟΣ Αστέριος Ροντούλης, ο οποίος υποστηρίζει ότι το εν λόγω φαινόμενο καταγγέλθηκε στον ίδιο από γιατρούς και προσωπικό των δύο Νοσοκομείων της Λάρισας και σύμφωνα με όσα αναφέρουν, κατά δεκάδες συρρέουν οι Αλβανοί, που δηλώνουν τουρίστες στη χώρα μας και εμφανίζονται στα τμήματα επειγόντων περιστατικών με σοβαρά  προβλήματα υγείας, που απαιτούν άμεση αντιμετώπιση.
Ως εκ τούτου περιθάλπονται και εγχειρίζονται, μόνο που τα έξοδα περίθαλψής τους, ποτέ δεν καλύπτονται από την Αλβανική Πρεσβεία στην Ελλάδα, όπως προβλέπεται σε περιπτώσεις τουριστών, καθώς σύμφωνα με τον κ. Ροντούλη, η Αλβανική πρεσβεία αρνείται να αποστείλει όπως θα έπρεπε εκπρόσωπό της για να βεβαιώσει τα περιστατικά, προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδά τους από το Αλβανικό κράτος.
Ο κ. Ροντούλης, τονίζει ότι τα προβλήματα υγείας ή περιστατικά άμεσης
αντιμετώπισης, που εμφανίζουν οι Αλβανοί τουρίστες, που φτάνουν στα Νοσοκομεία, αφορούν περιτονίτιδες, τοκετούς κ.α.
«Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης, που οι δαπάνες στην υγεία περικόπτονται στο 50%, δεν μπορεί ο Έλληνας να πληρώνει...», δηλώνει ο κ. Ροντούλης, καταγγέλλοντας τόσο το διοικητή της ΥΠΕ κ. Π. Τομάρα, αλλά και τον διοικητή των Νοσοκομείων της Λάρισας κ. Σκυλλάκο και τον αναπληρωτή διοικητή Κ. Καραμπάτσα, 
καλώντας τους να λάβουν μέτρα για την αντιμετώπιση του φαινομένου των τουριστών -ασθενών εκ Αλβανίας. Όπως υποστηρίζει ο κ. Ροντούλης το θέμα είναι γνωστό, στις διοικήσεις των Νοσοκομείων. 
Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
1
=