ΛΑΡΙΣΑ

Δίπλα στα παιδιά του Τυρνάβου ο Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων

δίπλα-στα-παιδιά-του-τυρνάβου-ο-σύνδεσ-425896

Παρέδωσε μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών με τον απαραίτητο εξοπλισμό

Δίπλα στα παιδιά του δήμου Τυρνάβου που επλήγησαν από τον σεισμό του Μαρτίου, βρέθηκε ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας (ΣΕΗΜ).

Ο πρόεδρος του ΣΕΗΜ Σεραφείμ Μαουσίδης και ο ταμίας Δημήτριος Κοντογιάννης, παρέδωσαν στη Σχολική Επιτροπή του δήμου και στον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Αθλητισμού, Πολιτισμού & ΠαιδείαςΧριστόφορο Κατσαρό, πλήρεις μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών με ολοκληρωμένο τον απαραίτητο εξοπλισμό τους.

Οι υπολογιστές αυτοί προορίζονται να εξοπλίσουν σχολεία τα οποία υπέστησαν ζημιές από τον σεισμό και ετοιμάζονται να ανοίξουν τις πόρτες τους και να υποδεχτούν τους μαθητές της περιοχής, σήμερα, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.

Παρόντες στην παράδοση ήταν και ο υποδιευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Δένδρων Πλατανουλίων, Κυριάκος Μαλισόβας, καθώς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου Σταμάτης Μαλάκος, οι οποίοι συγκινημένοι μετέφεραν στο προεδρείο του ΔΣ τις εγκάρδιες ευχαριστίες όλων των μαθητών και των γονέων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Δημοτικό Σχολείο Δένδρων – Πλατανουλίων έχει μεταφερθεί προσωρινά στον Αμπελώνα δίπλα στη νατοϊκή βάση του Τυρνάβου έως ότου να αποκατασταθούν πλήρως οι ζημιές που υπέστη από τον καταστροφικό σεισμό.

Παράλληλα, έχουν γίνει ήδη επαφές, ώστε ηλεκτρολογικές εταιρίες να προσφέρουν υλικά για την άμεση αποκατάσταση τυχόν προβλημάτων που παραμένουν ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των σχολικών μονάδων ολόκληρη τη χρονιά.

«Η παρουσία και η προσφορά του ΣΕΗΜ υπήρξε αδιάλειπτη από την πρώτη στιγμή που χτύπησε ο εγκέλαδος τα χωριά του Τυρνάβου και των γύρω περιοχών. Η στενή συνεργασία, αλλά και οι θερμές προσωπικές σχέσεις που ανέπτυξε ο Σύνδεσμος με τους πολίτες και τις αρχές της περιοχής, παραμένουν ισχυρές και άρρηκτες», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου