ΛΑΡΙΣΑ

«Αστυνομο – κρατούμενα» τα γραφεία του ΚΚΕ στη Λάρισα;

αστυνομο-κρατούμενα-τα-γραφεία-το-350546
Εντονη και προκλητική παρουσία αστυνομικών δυνάμεων έξω από τα γραφεία της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ, στον πεζόδρομο της οδού Πανός, παρατηρείται το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με καταγγελία του ΚΚΕ, ενώ κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους, αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ εισέρχονται μέσα στο κτίριο που στεγάζονται τα κομματικά γραφεία.
Το επαναλαμβανόμενο αυτό φαινόμενο, προκάλεσε σύμφωνα με την ηλεκτρονική σελίδα του Ριζοσπάστη, την αντίδραση της ΝΕ, αντιπροσωπεία της οποίας, μαζί με τον βουλευτή του Κόμματος Α. Σκυλλάκο, έκανε παράσταση διαμαρτυρίας στον Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Θεσσαλίας Β. Χαλάτση. Παρά τη δέσμευση του Περιφερειακού Διευθυντή ότι θα εξετάσει την καταγγελία και θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα, αστυνομικός ξαναμπήκε στο κτίριο των γραφείων.
Να σημειώσουμε ότι, το τελευταίο διάστημα, έντονη είναι και η παρουσία ασφαλιτών στις συγκεντρώσεις του ταξικού κινήματος στη Λάρισα, ενώ δεν περνάει απαρατήρητη και η συνεχώς ενισχυόμενη αστυνομική παρουσία στους λαϊκούς αγώνες.
Σε δήλωσή του, ο Παν. Σπήλιος, Γραμματέας της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ, επισημαίνει ότι πρόκειται για «απαράδεκτη και προκλητική αστυνομική πρακτική που θυμίζει άλλες εποχές» και καλεί την υπηρεσιακή ηγεσία της Αστυνομίας, αλλά και την Ενωση Αστυνομικών, «να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα και να βάλουν τέλος σε τέτοιες ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν επικίνδυνες καταστάσεις».
onlarissa.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου