«Αστυνομο - κρατούμενα» τα γραφεία του ΚΚΕ στη Λάρισα;

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-08, 17:29:28
«Αστυνομο - κρατούμενα» τα γραφεία του ΚΚΕ στη Λάρισα;
Εντονη και προκλητική παρουσία αστυνομικών δυνάμεων έξω από τα γραφεία της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ, στον πεζόδρομο της οδού Πανός, παρατηρείται το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με καταγγελία του ΚΚΕ, ενώ κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους, αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ εισέρχονται μέσα στο κτίριο που στεγάζονται τα κομματικά γραφεία.
Το επαναλαμβανόμενο αυτό φαινόμενο, προκάλεσε σύμφωνα με την ηλεκτρονική σελίδα του Ριζοσπάστη, την αντίδραση της ΝΕ, αντιπροσωπεία της οποίας, μαζί με τον βουλευτή του Κόμματος Α. Σκυλλάκο, έκανε παράσταση διαμαρτυρίας στον Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Θεσσαλίας Β. Χαλάτση. Παρά τη δέσμευση του Περιφερειακού Διευθυντή ότι θα εξετάσει την καταγγελία και θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα, αστυνομικός ξαναμπήκε στο κτίριο των γραφείων.
Να σημειώσουμε ότι, το τελευταίο διάστημα, έντονη είναι και η παρουσία ασφαλιτών στις συγκεντρώσεις του ταξικού κινήματος στη Λάρισα, ενώ δεν περνάει απαρατήρητη και η συνεχώς ενισχυόμενη αστυνομική παρουσία στους λαϊκούς αγώνες.
Σε δήλωσή του, ο Παν. Σπήλιος, Γραμματέας της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ, επισημαίνει ότι πρόκειται για «απαράδεκτη και προκλητική αστυνομική πρακτική που θυμίζει άλλες εποχές» και καλεί την υπηρεσιακή ηγεσία της Αστυνομίας, αλλά και την Ενωση Αστυνομικών, «να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα και να βάλουν τέλος σε τέτοιες ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν επικίνδυνες καταστάσεις».
onlarissa.gr
Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
5
=