ΛΑΡΙΣΑ

Επέκταση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον κόμβο Ραχών

επέκταση-κυκλοφοριακών-ρυθμίσεων-στ-518108

Σε επέκταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη γέφυρα του κόμβου Ραχών οφείλει να προχωρήσει η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου από την ερχόμενη Δευτέρα 19 Ιουλίου, έπειτα από σχετική απόφαση του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών.

Προκειμένου να υποστηριχθούν οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και σε συνεργασία με την Κεντρική Οδό, αλλά και όλους τους αρμόδιους φορείς, θα πραγματοποιηθεί πλήρης αποκλεισμός του κλάδου κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, κατά τις ώρες 06:00 έως 12:00 την ερχόμενη Δευτέρα.

Η εκτροπή της κυκλοφορίας θα γίνεται μεταξύ του Α/Κ Αγίας Μαρίνας (Χ.Θ 223) έως και τον Α/Κ Ραχών-Αχλαδίου (Χ.Θ 244). Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διοχετεύεται μέσω της ΠΕΟ Αθηνών-Θεσσαλονίκης και της Επαρχιακής Οδού Ραχών και θα επανεισέρχεται στον Αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Ραχών.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκτροπής αλλά και των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, παρακαλούνται οι οδηγοί για την ασφάλειά τους να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να ακολουθούν για διευκόλυνσή τους τη σχετική σήμανση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου