Διαδικτυακές ορκωμοσίες αποφοίτων

Τελευταία ενημέρωση: 2021-07-13, 12:19:05
Διαδικτυακές ορκωμοσίες αποφοίτων

Των προγραμμάτων σπουδών των πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας και ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδος

 

Το πρόγραμμα ορκωμοσιών των προγραμμάτων σπουδών των πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας και ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδος ανακοινώθηκε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Τελετή απονομής πτυχίων στους αποφοίτους του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ, Τρίκαλα, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 26 Ιουλίου, 09:30 - 10:00, με χρήση της πλατφόρμας ms–teams. Mέλος του συμβουλίου ένταξης που θα παραστεί διαδικτυακά Βραχνάκης Μιχαήλ.

Η τελετή απονομής πτυχίων στους αποφοίτους του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 26 Ιουλίου, 10:00 -11:00, με χρήση της πλατφόρμας ms–teams. Mέλος του συμβουλίου ένταξης που θα παραστεί διαδικτυακά Βραχνάκης Μιχαήλ.

Η τελετή απονομής πτυχίων στους αποφοίτους του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ, Λάρισα, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά με χρήση της πλατφόρμας ms–teams, στις 26 Ιουλίου, 11:00 - 12:00. Mέλος του συμβουλίου ένταξης που θα παραστεί διαδικτυακά Βογιατζή Ελένη.

Η τελετή απονομής πτυχίων στους αποφοίτους του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 26 Ιουλίου, 12:00 - 13:00, με χρήση της πλατφόρμας ms–teams. Mέλος του συμβουλίου ένταξης που θα παραστεί διαδικτυακά Τσέλιος Δημήτριος.

Η τελετή απονομής πτυχίων στους αποφοίτους του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 26 Ιουλίου, 13:00 - 14:30, με χρήση της πλατφόρμας ms–teams. Mέλος του συμβουλίου ένταξης που θα παραστεί διαδικτυακά Βογιατζή Ελένη.

Η τελετή απονομής πτυχίων στους αποφοίτους του Τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 26 Ιουλίου, 15:00 - 15:30, με χρήση της πλατφόρμας ms–teams. Mέλος του συμβουλίου ένταξης που θα παραστεί διαδικτυακά Βραχνάκης Μιχαήλ.

Η τελετή απονομής πτυχίων στους αποφοίτους του Τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 27 Ιουλίου, 09:30 - 10:00, με χρήση της πλατφόρμας ms–teams. Mέλος του συμβουλίου ένταξης που θα παραστεί διαδικτυακά Τσέλιος Δημήτρης.

Η τελετή απονομής πτυχίων στους αποφοίτους του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 27 Ιουλίου, 10:00 - 11:00, με χρήση της πλατφόρμας ms–teams. Mέλος του συμβουλίου ένταξης που θα παραστεί διαδικτυακά Βογιατζή Ελένη.

Η τελετή απονομής πτυχίων στους αποφοίτους του Τμήματος Φυσικοθεραπείας, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 27 Ιουλίου, 11:00 - 11:30, με χρήση της πλατφόρμας ms–teams. Mέλος του συμβουλίου ένταξης που θα παραστεί διαδικτυακά Στριμπάκος Νικόλαος.

Η τελετή απονομής πτυχίων στους αποφοίτους του Τμήματος Νοσηλευτικής, Λάρισα, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 27 Ιουλίου, 12:30 - 13:00, με χρήση της πλατφόρμας ms–teams. Mέλος του συμβουλίου ένταξης που θα παραστεί διαδικτυακά Τσέλιος Δημήτρης.

Η τελετή απονομής πτυχίων στους αποφοίτους του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 27 Ιουλίου, 09:30 - 10:00, με χρήση της πλατφόρμας ms–teams. Mέλος του συμβουλίου ένταξης που θα παραστεί διαδικτυακά Βραχνάκης Μιχαήλ.

Η τελετή απονομής πτυχίων στους αποφοίτους του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 28 Ιουλίου, 10:00 - 11:00, με χρήση της πλατφόρμας ms–teams. Mέλος του συμβουλίου ένταξης που θα παραστεί διαδικτυακά Βραχνάκης Μιχαήλ.

Η τελετή απονομής πτυχίων στους αποφοίτους του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕ, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 28 Ιουλίου, 11:00 - 11:30, με χρήση της πλατφόρμας ms–teams. Mέλος του συμβουλίου ένταξης που θα παραστεί διαδικτυακά Κοντογεώργος Αθανάσιος.

Η τελετή απονομής πτυχίων στους αποφοίτους του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ, Λαμία, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 28 Ιουλίου, 09:30 - 10:00, με χρήση της πλατφόρμας ms–teams. Mέλος του συμβουλίου ένταξης που θα παραστεί διαδικτυακά Κοντογεώργος Αθανάσιος.

Η τελετή απονομής πτυχίων στους αποφοίτους του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 29 Ιουλίου, 11:00 - 12:00, με χρήση της πλατφόρμας ms–teams. Mέλος του συμβουλίου ένταξης που θα παραστεί διαδικτυακά Τσέλιος Δημήτρης.

Η τελετή απονομής πτυχίων στους αποφοίτους του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ, Λάρισα, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 29 Ιουλίου, 12:00 - 12:30, με χρήση της πλατφόρμας ms–teams. Mέλος του συμβουλίου ένταξης που θα παραστεί διαδικτυακά Βογιατζή Ελένη.

Η τελετή απονομής πτυχίων στους αποφοίτους του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά με χρήση της πλατφόρμας ms–teams, στις 30 Ιουλίου, 12:00 - 12:30. Mέλος του συμβουλίου ένταξης που θα παραστεί διαδικτυακά Τσέλιος Δημήτρης.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
3
=