Μέχρι και ταΐστρες ζώων έκλεψαν στη Λάρισα

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-02, 18:30:43
Μέχρι και ταΐστρες ζώων έκλεψαν στη Λάρισα

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες στους Αγίους Αναργύρους Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, δύο ημεδαποί ηλικίας 34 και 31 ετών αντίστοιχα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, οι δύο συλληφθέντες, ενεργώντας από κοινού, είχαν αφαιρέσει λίγο νωρίτερα, από χοιροστάσιο στους Αγίους Αναργύρους ιδιοκτησίας 75χρονου ημεδαπού, 30 μεταλλικές ταΐστρες ζώων, συνολικής αξίας 5.000 ευρώ. Οι δύο ημεδαποί εντοπίσθηκαν να κινούνται με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, έμφορτο με τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και συνελήφθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς με την συνδρομή συγγενικού προσώπου του παθόντα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο συλληφθέντες το τελευταίο 3μηνο είχαν προβεί ακόμη δύο φορές στην ίδια ως άνω πράξη, μαζί με έναν ακόμη 40χρονο ημεδαπό συνεργό τους. Τα αντικείμενα που είχαν αφαιρέσει (μεταλλικές ταΐστρες) πούλησαν σε επιχείρηση εμπορίας μετάλλων στη Λάρισα.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην ανωτέρω επιχείρηση, βρέθηκαν και αναγνωρίσθηκαν ανεπιφύλακτα από τον παθόντα άλλες σαράντα τρεις (43) μεταλλικές ταΐστρες, συνολικής αξίας 8.000 ευρώ, τις οποίες οι δράστες είχαν παραδώσει προς πώληση.

Το σύνολο των αφαιρεθέντων αντικειμένων (73 ταΐστρες), αξίας 13.000 ευρώ, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Το φορτηγό αυτοκίνητο των δραστών κατασχέθηκε, ως μέσο μεταφοράς προϊόντων εγκλήματος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
7
=