ΛΑΡΙΣΑ

Εφυγε από τη ζωή ο δικαστικός Δημήτρης Γιαμούζης

εφυγε-από-τη-ζωή-ο-δικαστικός-δημήτρης-527080

Εφυγε σήμερα από τη ζωή ο συνταξιούχος δικαστικός Δημήτρης Γιαμούζης.

Ο Δημήτρης Γιαμούζης κατάγονταν από την Ελασσόνα Λάρισας. Υπηρέτησε στα Δικαστήρια της Λάρισας και ακολούθως του Βόλου. Διέμενε μόνιμα με την οικογένειά του στον Βόλο και ήταν ιδρυτικό και ενεργό μέλος του Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Πέμπτη, στις 5 το απόγευμα, από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου.

Με βαθιά θλίψη οι Ελασσονίτες της Μαγνησίας αποχαιρετούν τον δικαστικό Δημήτρη Γιαμούζη, και ο πρόεδρος του Συλλόγου, Κων/νος Σκριάπας, σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει:

«Δυστυχώς, σήμερα, Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021, η μεγάλη οικογένεια των Ελασσονιτών του Νομού Μαγνησίας, έχασε ένα εκλεκτό της Μέλος. Τον εξαίρετο δικαστικό Δημήτρη Γιαμούζη, που κατάγεται από την Ελασσόνα και ευτύχησε να καμαρώσει δύο εξαίρετα παιδιά, που διακρίνονται στο χώρο της επιστήμης και της κοινωνικής προσφοράς! Πάντα ήρεμος, σκεπτόμενος, ευγενής, με έναν καλό λόγο για όλους, σοβαρός στις κρίσεις του και πολύτιμος φίλος και συνοδοιπόρος για όλους μας! Θα μας λείψεις φίλε Δημήτρη, μα πιο πολύ θα λείψεις στην όμορφη οικογένειά σου, που σε τίμησε και θα σε τιμά πάντα, για τη λαμπρή σου πορεία και για την προσφορά στον άνθρωπο και στην κοινωνία!! Καλό Ταξίδι σεβαστέ και αγαπημένε μας Φίλε! Ο Αγησίλαος, ο Δημήτρης, ο Νίκος και τόσοι άλλοι σε περιμένουν στη γειτονιά των Αγγέλων! Ο Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας, του οποίου υπήρξες ιδρυτικό και επίλεκτο Μέλος του από την ίδρυσή του το 1994 μέχρι σήμερα, θα σε θυμάται και θα σε τιμά πάντα!! Καλό σου ταξίδι! Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κων/νος Σκριάπας και όλο το ΔΣ! Θα τον αποχαιρετίσουμε, σήμερα, Πέμπτη 8/7/2021, από τον Μητροπολιτικό Ναό του Βόλου, τον Άγιο Νικόλαο, στις 5 το απόγευμα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου