Περιβαλλοντική αναβάθμιση της βόρειας εισόδου της πόλης των Φαρσάλων

Τελευταία ενημέρωση: 2012-02-25, 16:17:19
Περιβαλλοντική αναβάθμιση της βόρειας εισόδου της πόλης των Φαρσάλων

Δόθηκε από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό η έγκριση δημοπράτησης του έργου «Περιβαλλοντική αναβάθμιση της βόρειας εισόδου της πόλης των Φαρσάλων», προϋπολογισμού 380.000,00 €, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Αναμένεται τις επόμενες ημέρες η δημοσίευση του σχετικού διαγωνισμού από το Δήμο Φαρσάλων, δικαιούχο και φορέα υλοποίησης του έργου, για την ανάθεση και εκτέλεσή του. Το έργο εντάχθηκε στο Ε.Σ.Π.Α. στις 13/01/2012.

Το έργο αφορά σε εργασίες διαμόρφωσης – περιβαλλοντικής αναβάθμισης στην υποβαθμισμένη σήμερα περιοχή της βόρειας εισόδου της πόλεως των Φαρσάλων.

Προβλέπεται να γίνουν φυτεύσεις κατά μήκος των πρανών της οδού Λαρίσης μπροστά από το Ο.Τ. Γ 207. Επίσης θα γίνουν εργασίες διαμόρφωσης των Ο.Τ. Γ 210, Γ 211 Β, Γ212 Β, Γ211 Ε και των δρόμων μεταξύ αυτών. Οι εργασίες αυτές θα συμπεριλαμβάνουν: Γενική εκσκαφή, πλήρωση με φυτική γη, φυτεύσεις , επιχώσεις με E4 και 3 Α ,τοποθέτηση κρασπέδων, πλακοστρώσεις, κατασκευή πέργκολας .

Ακόμη θα κατασκευαστούν υποδομές φωτισμού, υποδομές άρδευσης και αποχέτευσης, θα κατασκευαστεί πέτρινη βρύση, θα αντικατασταθεί η υπάρχουσα περίφραξη του Ο.Τ. Γ 208 (στη νότια και ανατολική πλευρά) με μεταλλικό κιγκλίδωμα και θα κατασκευαστεί διάδρομος περιπάτου, πλάτους 3,00 μ κατά μήκος της παραπάνω περίφραξης, αλλά και περιμετρικά του Ο.Τ. 211 Δ , ο οποίος θα καταλήγει στην Περιφερειακή οδό. 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
2
=