Περιβαλλοντική αναβάθμιση της βόρειας εισόδου της πόλης των Φαρσάλων

Τελευταία ενημέρωση: 2012-02-25, 16:17:19
Περιβαλλοντική αναβάθμιση της βόρειας εισόδου της πόλης των Φαρσάλων

Δόθηκε από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό η έγκριση δημοπράτησης του έργου «Περιβαλλοντική αναβάθμιση της βόρειας εισόδου της πόλης των Φαρσάλων», προϋπολογισμού 380.000,00 €, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Αναμένεται τις επόμενες ημέρες η δημοσίευση του σχετικού διαγωνισμού από το Δήμο Φαρσάλων, δικαιούχο και φορέα υλοποίησης του έργου, για την ανάθεση και εκτέλεσή του. Το έργο εντάχθηκε στο Ε.Σ.Π.Α. στις 13/01/2012.

Το έργο αφορά σε εργασίες διαμόρφωσης – περιβαλλοντικής αναβάθμισης στην υποβαθμισμένη σήμερα περιοχή της βόρειας εισόδου της πόλεως των Φαρσάλων.

Προβλέπεται να γίνουν φυτεύσεις κατά μήκος των πρανών της οδού Λαρίσης μπροστά από το Ο.Τ. Γ 207. Επίσης θα γίνουν εργασίες διαμόρφωσης των Ο.Τ. Γ 210, Γ 211 Β, Γ212 Β, Γ211 Ε και των δρόμων μεταξύ αυτών. Οι εργασίες αυτές θα συμπεριλαμβάνουν: Γενική εκσκαφή, πλήρωση με φυτική γη, φυτεύσεις , επιχώσεις με E4 και 3 Α ,τοποθέτηση κρασπέδων, πλακοστρώσεις, κατασκευή πέργκολας .

Ακόμη θα κατασκευαστούν υποδομές φωτισμού, υποδομές άρδευσης και αποχέτευσης, θα κατασκευαστεί πέτρινη βρύση, θα αντικατασταθεί η υπάρχουσα περίφραξη του Ο.Τ. Γ 208 (στη νότια και ανατολική πλευρά) με μεταλλικό κιγκλίδωμα και θα κατασκευαστεί διάδρομος περιπάτου, πλάτους 3,00 μ κατά μήκος της παραπάνω περίφραξης, αλλά και περιμετρικά του Ο.Τ. 211 Δ , ο οποίος θα καταλήγει στην Περιφερειακή οδό. 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
7
=