ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα:ΛΕξαπατούσαν ηλικιωμένους παίζοντας τον… «παπά»!

λάρισαλεξαπατούσαν-ηλικιωμένους-πα-361760
Συνελήφθησαν στην Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, 7 Έλληνες, ηλικίας 57, 34, 41, 55, 37, 29, 19 ετών αντίστοιχα, για κλοπή και απάτη, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο συνεργοί τους.
Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες χθες ο 34χρονος δράστης προφασιζόμενος γνωριμία του με τον 81χρονο παθόντα, τον οδήγησε σε σημείο όπου ανέμεναν οι άλλοι 8 συνεργοί του, οι οποίοι προσποιούνταν τους διοργανωτές και τους παίκτες-πελάτες στη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου «παπάς».
Στη συνέχεια, αφού έπεισαν τον 81χρονο να συμμετάσχει στο εν λόγω παιχνίδι, κατάφεραν να του αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ. Έγιναν όμως αντιληπτοί από προστρέξαντες αστυνομικούς και συνελήφθησαν οι 7 εξ αυτών ενώ οι άλλοι δύο τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι την 24-01-2012 οι συλληφθέντες με τη μέθοδο της απασχόλησης και προσποιούμενοι τη διενέργεια του ιδίου τυχερού παιγνίου αφαίρεσαν από 64χρονο παθόντα το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.
Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ το οποίο αποδόθηκε στον 81χρονο παθόντα, 8 κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 507 ευρώ καθώς και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο με το οποίο δράστες προσήλθαν από πόλη Σερρών στη Λάρισα για την εν λόγω εγκληματική τους δράση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου