ΛΑΡΙΣΑ

Μία λαμπάδα… ένα χαμόγελο

μία-λαμπάδα-ένα-χαμόγελο-635303

Εκστρατεία ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Για κάθε παιδί η λαμπάδα του Πάσχα συμβολίζει τη χαρά και την αισιοδοξία. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και αυτό το Πάσχα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να εξασφαλίσει σε κάθε παιδί και την οικογένειά του όμορφες γιορτές.

«Για να τα καταφέρουμε, καλούμε όλους εσάς να συμμετέχετε στη μεγάλη αυτή προσπάθεια, ώστε κάθε παιδί, κυριολεκτικά αλλά και συμβολικά, να αποκτήσει τη λαμπάδα του και την ουσιαστική φροντίδα που έχει ανάγκη. Η κάθε προσφορά είναι πολύτιμη για να συνεχίσει η ομάδα του «Χαμόγελου» να είναι αποτελεσματικά και καθημερινά δίπλα σε χιλιάδες παιδιά», υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στόχος είναι να υποστηριχθούν τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 11 σπίτια του «Χαμόγελου του Παιδιού» πανελλαδικά, τα νεογνά και παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας, που χρειάζονται ιατρική και φαρμακευτική υποστήριξη, τα παιδιά που ζουν στο όριο της φτώχειας και οι οικογένειές τους. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» τείνει χέρι βοήθειας στα παιδιά που υφίστανται βία και κινδυνεύουν και πρέπει άμεσα να μεταφερθούν σε ασφαλές περιβάλλον, στα παιδιά και τους εφήβους που εξαφανίζονται.

«25 χρόνια είμαστε δίπλα σε κάθε παιδί, σε κάθε σημείο της Ελλάδας, κάθε στιγμή …χάρη σε όλους εσάς», επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Οσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στην κοινή προσπάθεια, μπορούν να στείλουν SMS τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ στο 19810 ή να καλέσουν από κινητό ή σταθερό στο 19810.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» καλεί τους κατοίκους της Μαγνησίας να αγοράσουν την πασχαλινή τους λαμπάδα και πολλά άλλα δώρα στο e shop, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/.

Επίσης, μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα Crowdfunding του Οργανισμού, προκειμένου να συμμετάσχουν στην κάλυψη κάποιας από τις ανάγκες των παιδιών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου