ΛΑΡΙΣΑ

Εγκλωβίστηκε σε προπέλα σκάφους και τον έσωσαν την τελευταία στιγμή αυτοδιοικητικοί και ο Αλέξης Γεωργούλης

εγκλωβίστηκε-σε-προπέλα-σκάφους-και-τ-651701

Όσκαρ… καλοτυχίας θα πρέπει να απονεμηθεί σε έναν 59χρονο ερασιτέχνη ψαρά που χθες το απόγευμα πέρασε την περιπέτεια της ζωής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, ο 59χρονος απόστρατος της αεροπορίας είχε πάει για ψάρεμα με τη βάρκα του. Επιστρέφοντας, κατά την προσπάθειά του να προσεγγίσει την ακτή στη Βελίκα στο ύψος του «Σπιτάκι», λίγα μέτρα μακριά από αυτή και άγνωστο πως, εγκλωβίστηκε στην προπέλα της μηχανής με αποτέλεσμα να «σφηνώσει» κυριολεκτικά μέσα στο νερό!

Για καλή του τύχη όμως εκείνη τη στιγμή γυναίκα, η σύζυγος του αντιδημάρχου Αγιάς κ. Νίκου Ντάγκα, άκουσε τα αγκομαχητά και προσέγγισε την παραλία καθώς δεν ήταν δυνατό να έχει εικόνα από το δρόμο. Αμέσως έπεσε στο νερό για να βοηθήσει τον 59χρονο που πνίγονταν, ενώ ελάχιστα λεπτά μετά, τυχαία έφθασαν στο σημείο ο σύζυγός της, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γρηγόρης Καλαγιάς, καθώς και ο Λαρισαίος ευρωβουλευτής και γνωστός ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με την περιοχή.

Ακολούθησαν στιγμές αγωνίας προκειμένου ο άτυχος άντρας να απεγκλωβιστεί ενώ με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας κι από εκεί τα ξημερώματα στη μονάδα εντατικής θεραπείας του «Ιασώ».

[onlarissa.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου