ΛΑΡΙΣΑ

Τρεις νέες ανθρωπιστικές αποστολές από τον «Εσταυρωμένο»

τρεις-νέες-ανθρωπιστικές-αποστολές-α-661906

Με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου ο «Εσταυρωμένος», πραγματοποιήθηκαν τρεις νέες ανθρωπιστικές αποστολές εκτός Μαγνησίας.

Και συγκεκριμένα, στη φυλακή Τρικάλων (750 κρατούμενοι), στη φυλακή Λαρίσης (750 κρατούμενοι) και στους σεισμοπαθείς της περιοχής Λάρισας.

Τα υλικά που προσέφερε ο Σύλλογος -μέσω του Κέντρου Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.)- ήταν πολύ αναγκαία για την διαβίωση των ανθρώπων.

Στην έκκληση του “Ε” για συγκέντρωση των υλικών που του ζητήθηκαν, ανταποκρίθηκαν αρκετοί πολίτες, τους οποίους και ο Σύλλογος ευχαριστεί.

Παρά ταύτα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, για να ανταποκριθεί στην παράκληση των αρμοδίων κοινωνικών υπηρεσιών (Φυλακών και Ι. Μ. Λαρίσης και Τυρνάβου), προέβη σε μια γενναία αγορά όλων αυτών των ειδών.

Επικεφαλής των νέων αποστολών ήταν ο κ. Λάμπρος Γιωτόπουλος, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. συνοδευόμενος από τον συνεργάτη του ΚΕ.Δ.Α.Β. κ. Πανταζή Γερμάνη.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες (των 2 φυλακών και του συντονιστικού κέντρου για τους σεισμοπαθείς, στο Δάμασι Λαρίσης) παρέλαβαν την έμπρακτη αγάπη της τοπικής Εκκλησίας από τους εκπρόσωπους του “Ε” με αισθήματα ευγνωμοσύνης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου