ΛΑΡΙΣΑ

Διαμαρτυρία για τις κρίσεις των γενικών διευθυντών της Περιφέρειας

διαμαρτυρία-για-τις-κρίσεις-των-γενικ-678489

Κωλυσιεργία της διαδικασίας κρίσεων των γενικών διευθυντών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο οποίος απαιτεί ολοκλήρωση της διαδικασίας και ενημέρωση για τις μέχρι σήμερα ενέργειες.

Οπως ενημερώνει ο Σύλλογος, η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ήταν η Τετάρτη 13-02-2019, μα έως σήμερα, δύο χρόνια μετά, δεν έχουν αναρτηθεί οι πίνακες κατάταξης, αν και είχε ανακοινωθεί ότι οι διαγωνισμοί που είχαν ξεκινήσει πριν τις εθνικές εκλογές του 2019, θα διεξάγονταν κανονικά και οι τοποθετήσεις θα ολοκληρώνονταν.

«Οι συνάδελφοι που συμμετέχουν ως υποψήφιοι Γεν. Δ/ντες προς κρίση, απαιτούν την ολοκλήρωση της διαδικασίας, που ούτως ή άλλως αποτελεί και το πρώτο βήμα της συνολικότερης διαδικασίας επιλογής Προϊσταμένων όλων των οργανικών μονάδων (Δ/νσεις, Τμήματα κτλ) στην Περιφέρεια Θεσσαλίας», σημειώνει και προσθέτει: «Δηλώνουμε απερίφραστα ότι θα στηρίξουμε τα έννομα δικαιώματα των υποψήφιων συναδέλφων μας και θα σταθούμε έμπρακτα στο πλευρό τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου