ΛΑΡΙΣΑ

Λαρισαίος σε σπείρα που διακινούσε χασίς

λαρισαίος-σε-σπείρα-που-διακινούσε-χα-372869
Με το άρωμα του καφέ προσπαθούσαν να καλύψουν τη μυρωδιά της μεγάλης ποσότητας χασίς που έκρυψαν σε φορτηγό.
Ο λόγος για τρεις Έλληνες, δύο 41χρονους και έναν 38χρονο, που συνελήφθησαν, για κατοχή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης. Ένας εξ’ αυτών προέρχεται από το νομό Λάρισας.
Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στον Ασπρόπυργο και στα Γρεβενά.
Ειδικότερα μετά από πληροφορία για την ύπαρξη αποθήκης στην περιοχή του Ασπροπύργου που χρησιμοποιείτο σαν χώρος όπου μετασκευάζονταν ειδικές κρύπτες σε φορτηγά οχήματα μεταφοράς ναρκωτικών, καθώς και σαν χώρος αποθήκευσης προς φόρτωση των ναρκωτικών, εντοπίσθηκε οίκημα – αποθήκη σε απομακρυσμένο σημείο της περιοχής Ασπροπύργου και τέθηκε σε 24ωρη επιτήρηση.
Μετά από συντονισμένη επιχείρηση την Παρασκευή το απόγευμα, συνελήφθησαν 2 δράστες, οι οποίοι είχαν μόλις ολοκληρώσει την κατασκευή ειδικής κρύπτης στο δάπεδο ρυμουλκούμενου φορτηγού ψυγείου.
Οι δράστες μέσα στην κρύπτη είχαν τοποθετηθεί 199 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης περιχυμένες με καφέ, ώστε να δυσχεραίνεται η ανίχνευσή τους από εκπαιδευμένους σκύλους.
Παράλληλα αστυνομικοί του Τ.Α. Γρεβενών, εντόπισαν και συνέλαβαν στα Γρεβενά τον ιδιοκτήτη του φορτηγού ψυγείου.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 219 κιλών και 560 γραμμαρίων.
-1 ρυμουλκούμενο ψυγείο διεθνών μεταφορών.
-Το χρηματικό ποσό των 1.250 ευρώ.
-4 κινητά τηλέφωνα.
Σημειώνεται, ότι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το Σάββατο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και των άλλων μελών της εγκληματικής οργάνωσης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου