ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Τροφοδότηση της νέας πρότυπης και καινοτόμου Επιχειρηματικής Μονάδας Αλουμινίου της Εταιρείας EXALCO

Τελευταία ενημέρωση: 2021-01-25, 20:38:24
ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Τροφοδότηση της νέας πρότυπης και καινοτόμου Επιχειρηματικής Μονάδας Αλουμινίου της Εταιρείας EXALCO

Η Exalco Α.Ε., μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες αλουμινίου στην Ελλάδα, επιδιώκει τη συνεχή ανάπτυξη και την πρόοδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε η εγκατάσταση μιας νέας πρότυπης μονάδας ηλεκτροστατικής βαφής και στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε συνάντηση, μεταξύ του Γενικού Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδα Μπακούρα και του Προέδρου της Βιομηχανίας  Exalco, κ. Καντώνια Ιωάννη.

Ο Προέδρος της Βιομηχανίας  Exalco, κ. Καντώνιας Ιωάννης και ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδας Μπακούρας στη νέα πρότυπη μονάδα της Βιομηχανίας

Η νέα εγκατάσταση η οποία βρίσκεται σε κτίριο συνολικής έκτασης 4.500 m2 με συνολική θερμική ισχύ 1.000.000 kcal/h και συνολική ηλεκτρική ισχύ 720.000 Kcal/h, παρέχει  την δυνατότητα επεξεργασίας 11.000 τόνων αλουμινίου το χρόνο.

Η μονάδα καλύπτει όλα τα πρότυπα και τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις του κλάδου του αλουμινίου και είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και καινοτόμα, μία επένδυση ύψους 3 εκατ.€, η οποία εδράζεται σε ιδιόκτητα οικόπεδα από μία συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία.

Η νέα πρότυπη μονάδα της βιομηχανίας τροφοδοτήθηκε με φυσικό αέριο, αυξάνοντας τις διανεμηθείσες ποσότητες στην περιοχή της Αδείας της ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

Οι συνολικές ετήσιες Διανεμηθείσες Ποσότητες της βιομηχανίας αναμένεται να  αυξηθούν κατά 23% και να ξεπεράσουν τα 3.500.000 m3 ετησίως με την προσθήκη της νέα καινοτόμου μονάδας .

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, στηρίζει το βιομηχανικό κλάδο, συμβάλλοντας τόσο στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας όσο και στην περιβαλλοντική αναβάθμιση των τοπικών κοινωνιών, προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων.       

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
3
=