ΛΑΡΙΣΑ

Έκλεψαν κουτάβια Cane corso από επιχείρηση στη Λάρισα

έκλεψαν-κουτάβια-cane-corso-από-επιχείρηση-στ-790559

Η επιχείρηση διέθετε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και η Αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τους ζωοκλέφτες

Ανενόχλητοι έδρασαν οι άγνωστοι που εισέβαλαν σε μια επιχείρηση στο ύψος των Εργατικών Κατοικιών της Γιάννουλης στη Λάρισα, με σκοπό να κλέψουν δυο… κουταβάκια ράτσας Cane corso ηλικίας μόλις τεσσάρων μηνών που βρίσκονταν μέσα!

Η απαγόρευση μετακίνησης από τη μια και το γεγονός ότι δεν κυκλοφορούσε κόσμος καθώς όλοι γιόρταζαν στα σπίτια τους την Πρωτοχρονιά, διευκόλυναν τις κινήσεις των δραστών που τρύπωσαν στον χώρο στις 6.30 το απόγευμα, άρπαξαν τα σκυλάκια με το μαύρο– καφέ τιγρέ τρίχωμα και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Ωστόσο, η επιχείρηση διέθετε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, τα πλάνα του οποίου εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τον ή τους ζωοκλέφτες.

Το πόνυ… το ‘εσκασε στην Κέρκυρα!

Συναγερμό σήμανε ο ιδιοκτήτης ενός μικρόσωμου αλόγου ράτσας πόνυ που το έσκασε την ώρα της αλλαγής του χρόνου από τον χώρο όπου φυλασσόταν στην Κέρκυρα, ίσως επειδή τρόμαξε από τα πυροτεχνήματα! Ο μικρός «δραπέτης» εντοπίστηκε σώος το πρωί της Πρωτοχρονιάς από μια περιπολία αστυνομικών και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Μάνος Τσαγκαράκης
protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου