ΛΑΡΙΣΑ

Διαρρήκτες ετών… 14!

διαρρήκτες-ετών-14-378957
Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες χθες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, δύο 14χρονοι ημεδαποί για κλοπές, ενώ αναζητείται ένας ακόμη 32χρονος ημεδαπός συνεργός τους.
Ειδικότερα, οι τρεις δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς, εντός του συνοικισμού αθιγγάνων στα Φάρσαλα, να κινούνται επικίνδυνα με κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο εγκατέλειψαν εν κινήσει μόλις αντιλήφθηκαν την προσέγγιση αστυνομικών.
Οι δράστες εντοπίστηκαν λίγο αργότερα στην Επαρχιακή Οδό Φαρσάλων-Σταυρού να επιβαίνουν σε άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από την πόλη των Φαρσάλων και συνελήφθησαν οι δύο εξ’ αυτών, ενώ ο τρίτος διέφυγε και αναζητείται.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι τρεις δράστες, ενεργώντας σε ομάδες με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, διέπραξαν τις παρακάτω αξιόποινες πράξεις:
• ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ: Πρώτες πρωινές ώρες χθες έθραυσαν υαλοπίνακα καταστήματος στα Φάρσαλα και επιχείρησαν ανεπιτυχώς να εισέλθουν εντός.
• ΚΛΟΠΗ: Πρώτες πρωινές ώρες χθες παραβίασαν είσοδο καταστήματος στα Φάρσαλα, εισήλθαν εντός και αφαίρεσαν ένα φορητό υπολογιστή και δύο φιάλες ουίσκι. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν εντός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.
• ΚΛΟΠΗ: Βραδινές ώρες της 19 Ιανουαρίου 2012 διέρρηξαν κατάστημα στα Φάρσαλα και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ σε κέρματα.
• ΚΛΟΠΗ: Βραδινές ώρες της 19 Ιανουαρίου 2012 διέρρηξαν κατάστημα στα Φάρσαλα και αφαίρεσαν ένα φορητό υπολογιστή και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.
Τα αφαιρεθέντα οχήματα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κατσαβίδια.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου