Κορονοϊός: Κατέληξε 49χρονος γιατρός από τη Φαρκαδόνα στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού

Τελευταία ενημέρωση: 2020-11-30, 11:39:06
Κορονοϊός: Κατέληξε 49χρονος γιατρός από τη Φαρκαδόνα στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 49χρονος μαιευτήρας – γυναικολόγος Νεκτάριος Χαλβαντζάς από τη Φαρκαδόνα, ο οποίος είχε προσβληθεί από κορονοϊό και νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Ο γιατρός διατηρούσε ιατρείο στη Λάρισα

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας κ. Ντίνος Γιαννακόπουλος αναφέρει τα εξής:

"Με αφορμή τον θάνατο του 49χρονου συναδέλφου μαιευτήρα-γυναικολόγου Νεκτάριου Χαλβαντζά από κορωνοϊό, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους  συγγενείς και φίλους του.

Παράλληλα ευχόμαστε σε όλους του γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπούς εργαζόμενους στις δομές Υγείας που νοσούν ή είναι απλά θετικοί από τον COVID-19, γρήγορη ανάρρωση και ομαλή επάνοδο στα καθήκοντά τους, που δεν είναι άλλα από την μάχη για τη σωτηρία των συμπολιτών μας.

Ο υγειονομικός κλάδος μετρά αυτή τη στιγμή σημαντικές απώλειες, γεγονός που επηρεάζει αρνητικά ολόκληρο το σύστημα Υγείας ενώ παράλληλα επαυξάνει  την ευθύνη της Πολιτείας για ενίσχυσή του σε όλα τα επίπεδα: προσλήψεις μόνιμου προσωπικού – υλικά –σύγχρονος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός–οργάνωση ΠΦΥ  - κτηριακή αναβάθμιση.

Επιπρόσθετα αυξάνει την ευθύνη των συμπολιτών μας για αυτοπεριορισμό και αυστηρή τήρηση των προστατευτικών και περιοριστικών μέτρων."

[trikalaenimerosi.gr]

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
6
=