ΛΑΡΙΣΑ

Διαδικτυακό σεμινάριο 24 ωρών με θέμα «Βασικές γνώσεις Word, Excel και Access»

διαδικτυακό-σεμινάριο-24-ωρών-με-θέμα-β-820351

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ), σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 Le@rn it, διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο 24 ωρών, 23 – 27 και 30 Νοεμβρίου (17:00 – 21:00) με θέμα «Βασικές γνώσεις Word, Excel και Access».

Στόχος του σεμιναρίου είναι να γνωρίσουν τα στελέχη και οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων το περιβάλλον του Microsoft Word, του Excel και της Access και τα χαρακτηριστικά τους μέσω πρακτικής άσκησης ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες απαιτήσεις του εργασιακού περιβάλλοντος.

Απευθύνεται σε στελέχη οργανισμών και επιχειρήσεων, σε στελέχη γραμματειακής υποστήριξης και όλες τις κατηγορίες βοηθών διοίκησης αλλά και σε ανεξάρτητους χρήστες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία του Microsoft Office για την καλύτερη οργάνωση των εργασιών γραφείου.

Οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και βιντεοσκοπημένα το σεμινάριο και να εκφράζουν τυχόν απορίες τους στον εκπαιδευτή τους είτε αποστέλλοντας ηλεκτρονικά μήνυμα είτε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κος Δημήτρης Παπάζογλου ο οποίος έχει πολυετή εμπειρία σε εφαρμογές της πληροφορικής στην εκπαίδευση, στο σχεδιασμό δικτυακών εφαρμογών στο περιβάλλον του Διαδικτύου και στην διδασκαλία και προετοιμασία υποψηφίων για συμμετοχή σε εξετάσεις Πιστοποίησης Γνώσεων Πληροφορικής.

Οι συμμετέχοντες εφόσον το επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν σε εξετάσεις Πιστοποίησης και να λάβουν Πιστοποίηση Πληροφορικής από αναγνωρισμένο φορέα Πιστοποίησης.

Ειδική τιμή συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης 20,00€/ εκπαιδευόμενο για τις τρείς (3) εκπαιδευτικές ενότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους του εκπαιδευτικού προγράμματος:

κα. Αικατερίνη Καλούση : 2410 – 621437 – [email protected]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου