Λάρισα:Τελεσίγραφο μεταφορέων στο Υπ.ΕΣ. για οφειλές από το 2011

Τελευταία ενημέρωση: 2012-02-02, 22:37:48
Λάρισα:Τελεσίγραφο μεταφορέων στο Υπ.ΕΣ. για οφειλές από το 2011
Την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κλάδος τους εξέφρασαν οι εκπρόσωποι των αστικών – υπεραστικών ΚΤΕΛ μετά τη συνάντηση που είχαν σήμερα με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστό. Οι μεταφορείς αφού ευχαρίστησαν τον κ. Αγοραστό για τη στήριξη που τους παρείχε μέχρι σήμερα και την λύση που έδωσε για τα δεδουλευμένα τους από τις μεταφορές των μαθητών κατά το πρόσφατο παρελθόν, έθεσαν τα ζητήματα που τους απασχολούν.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ισορροπώντας την κατανομή κονδυλίων, έχει καλλιεργήσει σχέση εμπιστοσύνης με τους μεταφορείς των μαθητών (αστικά – υπεραστικά ΚΤΕΛ, ταξί, άλλοι μεταφορείς) προκειμένου να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα η μεταφορά μαθητών κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά. Το αρμόδιο Υπουργείο οφείλει να αποστείλει προς τη Περιφέρεια όλα τα δεδουλευμένα του 2011 για τους μεταφορείς», ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός και πρόσθεσε: «Επειδή αντιλαμβανόμαστε το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι μεταφορείς, που τους οδηγεί σε οικονομικό αδιέξοδο, θα θέσω το θέμα στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση της ΕΝΠΕ, ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε λύση στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί».

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας επανέλαβε ότι έχουν γίνει παρεμβάσεις προς τους αρμόδιους υπουργούς για το ζήτημα αυτό, ώστε να εκταμιευθούν το συντομότερο και οι σχετικές πιστώσεις για το 2011 και δήλωσε ότι στηρίζει τους μεταφορείς σε όποια απόφαση πάρουν ακόμα και αν αυτή αφορά κινητοποιήσεις.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος οι πρόεδροι των αστικών ΚΤΕΛ Λάρισας Μ. Σακελλαρίου και  Καρδίτσας Π. Παππάς, ενώ από τα υπεραστικά ΚΤΕΛ οι πρόεδροι: Μαγνησίας κ. Δημήτρης Κολυνδρίνης, Καρδίτσας κ. Σταύρος Τύμπας, Τρικάλων Δ. Νιαβής, Λάρισας Β. Μανδηλάς καθώς και οι κ.κ. Θ. Τούπος και Β. Δαμαλάς από το  ΚΤΕΛ Λάρισας και Δ. Τσόλας και Ε. Δουμπιές από το ΚΤΕΛ Τρικάλων

 

ert.gr

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
6
=