ΛΑΡΙΣΑ

Εισαγγελική εντολή για περαιτέρω έρευνα για τροχαίο με εγκατάλειψη τραυματία στη Λάρισα

εισαγγελική-εντολή-για-περαιτέρω-έρε-834171

Την περαιτέρω διερεύνηση – στο πλαίσιο της προανάκρισής – ενός παράδοξου τροχαίου ατυχήματος με θύμα μία 24χρονη γυναίκα διέταξε χθες η Εισαγγελέας Υπηρεσίας.

Το ατύχημα, σύμφωνα με πληροφορία της εφημερίδας Ελευθερία, σημειώθηκε περασμένα μεσάνυχτα προχθές βράδυ όταν ο 44χρονος Λαρισαίος οδηγός Ι.Χ. ενώ κινούταν επί της οδού Γεωργιάδου (με κατεύθυνση προς την Ολύμπου), κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, έχοντας σταθμεύσει προσωρινά άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί με δίκυκλη μοτοσικλέτα που κινούνταν στο ίδιο ρεύμα και οδηγούσε μία 24χρονη Αλβανίδα υπήκοος, κάτοικος Λάρισας.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά όπως απο­δείχθηκε εκ των υστέρων, η 24χρονη.

Ο οδηγός ωστόσο του IX αποχώρησε από τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος χωρίς να δώ­σει τα στοιχεία του, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί ΕΛ.ΑΣ. και αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, εντοπίζοντας στη συνέχεια τον 44χρονο Λαρισαίο και να ακινητοποιούν το όχημά του.

Ο 44χρονος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, ενώ η οδηγός της μοτοσικλέτας φορούσε κράνος.

[onlarissa.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου