Ζητεί ψήφισμα για καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Τελευταία ενημέρωση: 2020-10-15, 12:40:28
Ζητεί ψήφισμα για καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Ζητεί από το περιφερειακό συμβούλιο «Η Θεσσαλία στην καρδιά μας»

 

Πρόταση για ψήφισμα καταδίκης της Χρυσής Αυγής κατέθεσε στο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας η περιφερειακή παράταξη «Η Θεσσαλία στην καρδιά μας» επικεφαλής της οποίας είναι ο Νίκος Τσιλιμίγκας.

Η πρόταση έχεις ως εξής:

«Το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας χαιρετίζει την ιστορική καταδικαστική απόφαση του Δικαστηρίου για τα μέλη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Η ταύτιση της σημερινής δικαστικής ετυμηγορίας με την ευρύτατη κοινωνικά πολιτική καταδίκη του ναζιστικού και φασιστικού αυτού μορφώματος ως εγκληματικής οργάνωσης ενδυναμώνει τη δημοκρατία και ισχυροποιεί τους θεσμούς της.                                                                          

Θεωρούμε πως αυτή η τόσο κρίσιμη και θαρραλέα δικαστική απόφαση θα αποτελέσει το καίριο χτύπημα στον φασισμό, στο ναζισμό και στην ύπουλη δηλητηρίαση της κοινωνίας που με άμεσο ή έμμεσο τρόπο προκαλούν.

Οφείλουμε ως εκπρόσωποι των Θεσσαλών πολιτών να μην επιτρέψουμε να αναδειχθούν ξανά στο προσκήνιο ανάλογα μορφώματα που έχουν ως προμετωπίδα τους την μισαλλοδοξία, τη βία και την υπονόμευση του πολιτεύματός μας. Οφείλουμε αυτή η δράση μας να αποτελέσει τον πραγματικό προστατευτικό κλοιό της Δημοκρατίας απέναντι στον φασισμό».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
4
=