ΛΑΡΙΣΑ

Συνελήφθη Αλβανίδα με 16 κιλά χασίς!

συνελήφθη-αλβανίδα-με-16-κιλά-χασίς-385773
Στα χέρια των ανδρών του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Λάρισας έπεσε προχθές το απόγευμα στην Καλλιθέα Αττικής μία 44χρονη Αλβανίδα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ αναζητούνται ακόμη δύο αλλοδαποί συνεργοί της αγνώστων στοιχείων ταυτότητας.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και τηλεφωνική επικοινωνία με Αλβανό αγνώστων στοιχείων ταυτότητας για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, καθορίστηκε σημείο συνάντησης στην Καλλιθέα Αττικής, όπου αστυνομικός του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, που παρουσιάστηκε ως υποψήφιος μεταφορέας, θα παραλάμβανε μεγάλη ποσότητα κάνναβης από άγνωστη γυναίκα.
Στο προκαθορισμένο σημείο συνάντησης, προσήλθε με δίκυκλη μοτοσικλέτα προχθές το απόγευμα μία 44χρονη Αλβανίδα η οποία υπέδειξε στον αστυνομικό ένα ταξιδιωτικό σάκο προς παραλαβή του και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.
Ο ανωτέρω ταξιδιωτικός σάκος περιείχε δέκα νάιλον συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη συνολικού βάρους 16.076,6 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.
Ύστερα από αστυνομικές αναζητήσεις, συνελήφθη έξω από την οικία της η 44χρονη αλλοδαπή. Από την κατοχή της κατασχέθηκαν η δίκυκλη μοτοσικλέτα και ένα κινητό τηλέφωνο.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τον προαναφερόμενο ταξιδιωτικό σάκο είχε εναποθέσει στο συγκεκριμένο σημείο άγνωστος ομοεθνής συνεργός της.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου