ΛΑΡΙΣΑ

Με κελεμπία συστήνονταν ως Υπουργός στα δικαστήρια

με-κελεμπία-συστήνονταν-ως-υπουργός-σ-850147

Δικογραφία σε βάρος ενός 37χρονου Λαρισαίου που κατηγορείται για απείθεια σχηματίστηκε χθες από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας. 0 37χρονος που φορούσε κελεμπία και συστήθηκε ως υπουργός Emοven προσήχθη χθες το πρωί στην ΕΛ.ΑΣ. -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- αφού νωρίτερα θέλησε να εισέλθει στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας χωρίς να φορά την ατομική μάσκα προστασίας, όπως προβλέπεται από τα μέτρα πρόληψής διασποράς του κορονοϊού.

Ο 37χρονος Λαρισαίος που φορού­σε ένα φαρδύ και μακρύ ρούχο όπως η κελεμπία, σύμφωνα με πλη­ροφορίες θέλησε να εισέλθει στο Δι­καστικό Μέγαρο με αφορμή υπόθε­ση που αναμενόταν να εκδικαστεί χθες στο Τριμελές Εφετείο Πλημμε­λημάτων, Δικαστήριο το οποίο όντως συνεδρίαζε χθες.

Αστυνομικοί ωστόσο του Τμήματος Μεταγωγών, δεν του επέτρεψαν την είσοδο στο Μέγαρο τονίζοντας στον 37χρονο, όπως και στους κυρίους που τον συνόδευαν, ότι δεν θα του επιτραπεί η είσοδος αν δεν τηρήσει τα μέτρα για τον κορονοϊό, λόγο για τον οποίο θα έπρεπε να φορέσει τη μάσκα προστασίας.

Ο 37χρονος, μιλώντας άπταιστα ελ­ληνικά, ζήτησε στη συνέχεια να συ­ναντηθεί με την Εισαγγελέα Υπηρεσίας και μάλιστα συστήθηκε ως υπουργός Emoven. Όπως διευκρι­νίζεται και στη σελίδα του Universal Law Community Trust Emoven στο Facebook «ο Yπουργός Emoven εί­ναι η νομική σας οντότητα που προστατεύει τα δικαιώματά σας ενώ δραστηριοποιείται σε μια εμπορική πραγματικότητα. Όπου όλα τα ιδιω­τικά σας κεφάλαια διατηρούνται στο αποθεματικό ενώ εισέρχεστε στην εμπορική αρένα χωρίς υποχρεώσεις να κληρονομήσετε ή να υποθέσετε ότι συναινείτε.

Εναπόκειται σε εσάς να σκεφτείτε πώς αυτό μπορεί να σας βοηθήσει στην καθημερινή σας, ζωή και να το εφαρμόσετε. Για περισσότερες πλη­ροφορίες ανατρέξτε στον ιστότοπο www. UniversalLawCommunityTrust.com»

Συνοδός του 37χρονου, τηρώντας τα μέτρα προστασίας συναντήθηκε τελικά με την Εισαγγελέα Υπηρεσίας σε αντίθεση με τον 37χρονο που ενώ επέμενε ότι πρόκειται για υπουργό Emoven, επικαλούμενος το απόρρητο αρνούνταν να επιδείξει ατομικά του έγγραφα προκειμένου να εξακριβωθούν τα στοιχεία του και να συναντηθεί και ο ίδιος όπως ζητούσε, με την εισαγγελική λειτουρ­γό. Έτσι κλήθηκε να επέμβει η ΕΛ.ΑΣ. και ο 37χρονος προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας όπου -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- εξακριβώθηκε πως πα­ρά την ενδυματολογική προτίμηση πρόκειται τελικά για Λαρισαίο, ο οποίος ενώ θέλησε να συνδράμει σε δικαστική υπόθεση -σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενό του- βρέθηκε κρατούμενος ο ίδιος αφού σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια.

Πηγή: Ελευθερία

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου