ΛΑΡΙΣΑ

Νέα επικαιροποιημένα στοιχεία από ΕΟΔΥ για τα κρούσματα στη Θεσσαλία

νέα-επικαιροποιημένα-στοιχεία-από-εο-850253

Συνολικά σ’ ολόκληρη την περιφέρεια Θεσσαλίας από την έναρξη της πανδημίας μέχρι χθες καταγράφηκαν 603 κρούσματα κορονοϊού, σύμφωνα με τα τελευταία επικαιροποιημένα στοιχεία του ΕΟΔΥ.

Η Θεσσαλία κατατάσσεται στην 5η θέση, σύμφωνα Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Αττική και ακολουθούν η Κεντρική Μακεδονία και η Ανατολική Μακεδονία – Θράκη.

Όσον αφορά την επιδημιολογική εικόνα των άλλων νομών με βάση τα χθεσινά στοιχεία, στην περιοχή των Τρικάλων καταγράφηκαν έξι νέα κρούσματα Covid -19. Τα δύο από αυτά αποτελούν στενές επαφές κρούσματος (13/09/2020) και προέκυψαν κατόπιν ιχνηλάτησης, ενώ τρία ακόμη κρούσματα μετέβησαν και εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων δύο στο Γ.Ν. Τρικάλων. Τέλος ένα κρούσμα επέστρεψε πρόσφατα από ταξίδι στο εξωτερικό και εξετάστηκε στο Γ.Ν. Τρικάλων.

Στην περιοχή της Λάρισας καταγράφηκαν 4 νέα κρούσματα Covid -19. Το ένα κρούσμα επέστρεψε πρόσφατα από άλλη γεωγραφική περιοχή και εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο, ενώ τα υπόλοιπα τρία αποτελούν στενές επαφές παλαιότερου κρούσματος (11.09.2020) και προέκυψαν κατόπιν ιχνηλάτησης.

Τέλος, στην περιοχή της Καρδίτσας καταγράφηκε ένα νέο κρούσμα Covid -19. Πρόκειται για άτομο που μετέβη και εξετάστηκε στο Γ.Ν. Καρδίτσας κατόπιν συμπτωματολογίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου