ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα:Συνελήφθησαν 7 άτομα για … «φρουτάκια»

λάρισασυνελήφθησαν-7-άτομα-για-φρο-389656
Συνελήφθησαν χθες το βράδυ στην Λάρισα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, 7 Έλληνες (5 άνδρες και 2 γυναίκες) ηλικίας 42, 54, 60, 59, 37, 34 και 54 ετών αντίστοιχα, για …«φρουτάκια».
Ειδικότερα, εντός του καταστήματος παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, συνελήφθησαν ο 42χρονος στο όνομα του οποίου είχε εκδοθεί η άδεια λειτουργίας του καταστήματος, ο 54χρονος ως “τσιλιαδόρος” και η 34χρονη ως σερβιτόρα, να έχουν θέσει σε λειτουργία έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή (server), αποτελούμενο από 3 κεντρικές μονάδες και διασυνδεδεμένους σε αυτόν άλλους 15 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στις οθόνες των οποίων εμφανίζονταν τυχερά – απαγορευμένα παίγνια, μετατρέποντας έτσι το συγκεκριμένο χώρο σε καζίνο.
Η 34χρονη συλληφθείσα, αντιλαμβανόμενη την παρουσία Αστυνομικών στο κατάστημα, επιχείρησε ανεπιτυχώς να θέσει εκτός λειτουργίας το δίκτυο υπολογιστών με ειδικό διακόπτη που είχε τοποθετηθεί στη συσκευή σταθερού τηλεφώνου και απενεργοποιούσε το δίκτυο με την τοποθέτηση του ακουστικού στη θέση του.
Εντός του καταστήματος, συνελήφθησαν ακόμη 4 άτομα (3 άνδρες και 1 γυναίκα), ηλικίας 60, 59, 37 και 54 ετών αντίστοιχα, διότι συμμετείχαν ως παίκτες, στη διεξαγωγή τυχερού παιγνίου σε ισάριθμους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι αν και η άδεια λειτουργίας του καταστήματος είχε εκδοθεί στο όνομα του 42χρονου συλληφθέντα, ο πραγματικός ιδιοκτήτης είναι ένας 55χρονος, ο οποίος απουσίαζε κατά την διάρκεια του ελέγχου και αναζητείται.
Συνολικά κατασχέθηκαν, 18 κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, 16 οθόνες – πληκτρολόγια – ποντίκια, σταθερό τηλέφωνο, που λειτουργούσε ως διακόπτης και το χρηματικό ποσό των 1480 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου