ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Σύλληψη αλλοδαπών για εκβιασμό

λάρισα-σύλληψη-αλλοδαπών-για-εκβιασμ-389865
Συνελήφθησαν στην Λάρισα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, 3 υπήκοοι Μπαγκλαντές, ηλικίας 34, 40 και 26 ετών αντίστοιχα, για εκβίαση.

Ειδικότερα, οι δύο συλληφθέντες ηλικίας 34 και 40 ετών, ενεργώντας από κοινού και ασκώντας ψυχολογική βία σε βάρος 26χρονου Πακιστανού, απαίτησαν την καταβολή αρχικά του χρηματικού ποσού των 3.000 ευρώ και στην συνέχεια λόγω αδυναμίας εξεύρεσης χρημάτων από τον παθόντα το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ, προκειμένου ο 34χρονος συλληφθείς να αποσύρει την κατηγορία ληστείας που αντιμετωπίζει ο 26χρονος παθών, με θύμα τον ίδιο τον 34χρονο και δύο ακόμη ομοεθνείς του.

Ο παθών κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας την σε βάρος του εκβίαση και άμεσα οργανώθηκε Αστυνομική επιχείρηση ενώ παράλληλα προσυμφωνήθηκε συνάντηση μεταξύ του παθόντα και των δύο δραστών.

Στον τόπο της συνάντησης εμφανίστηκαν οι δύο δράστες, συνοδευόμενοι από έναν ακόμη 26χρονο αλλοδαπό ομοεθνή τους. Όταν παρέλαβαν από τον παθόντα το προσυμφωνηθέν χρηματικό ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα επενέβησαν άμεσα οι Αστυνομικές δυνάμεις και συνέλαβαν τους 3 δράστες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε το χρηματικό ποσό, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου