Παραμένει ίδιο το τιμολόγιο της ΔΕΥΑΛ

Τελευταία ενημέρωση: 2012-01-22, 09:46:38
Παραμένει ίδιο το τιμολόγιο της ΔΕΥΑΛ

Τη διατήρηση των υπαρχόντων τιμολογίων ύδρευσης θα αποφασίσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το διοικητικό συμβούλιο της Επιχείρησης καθώς η Δημοτική Επιχείρηση προέβη ήδη από πέρυσι σε αναπροσαρμογές προς τα πάνω της τάξης του 15% και στόχος αλλά και θέλησή τους είναι να μην επιβαρυνθεί εκ νέου η τοπική κοινωνία. Παράλληλα θα αποφασιστούν μειώσεις στους τριτέκνους.

Συγκεκριμένα το πάγιο τέλος ύδρευσης είναι στα 10.00 ευρώ - με μερικές εξαιρέσεις - ενώ για την κάθε περιοχή το τιμολόγιο συγκεντρωτικά έχει ως εξής:

·        Αλμυρός: Το νέο τιμολόγιο κυμαίνεται από 0.20 έως 1.00 ευρώ ανάλογα με  την κατανάλωση

·        Αγροτικός Οίκος Σπύρου:Το νέο τιμολόγιο κυμαίνεται από 0.34 έως 1.00 ευρώ ανάλογα με την κατανάλωση

·        Νεοχωράκι, Πέρδικα, Αργιλοχώρι, Μαυρόλοφος, Μαμαλέικα: Το νέο τιμολόγιο κυμαίνεται από 0.20 έως 1.00 ευρώ ανάλογα την κατανάλωση

·        Φυλάκη, Πλάτανος, Νεράιδα-Ανθότοπος, Κρόκιο (Πάγιο 5.00 ευρώ): Το νέο τιμολόγιο κυμαίνεται από 0.10 έως 1.00 ευρώ ανάλογα την κατανάλωση

·        Ευξεινούπολη (Πάγιο 5.00 ευρώ): Το νέο τιμολόγιο κυμαίνεται από 0.13 έως 1.00 ευρώ ανάλογα με την κατανάλωση

·        Κωφοί, Κοκκωτοί (Πάγιο 5.00 ευρώ): Το νέο τιμολόγιο κυμαίνεται από 0.08 έως 1.00 ευρώ ανάλογα με την κατανάλωση.

Τονίζεται πως στο τέλος χρήσης αποχέτευσης έχει γίνει από πέρυσι αναπροσαρμογή στη χρέωση ανά Μ3 κατανάλωσης σε 0,40€ από 0,37€, ενώ το τέλος σύνδεσης αποχέτευσης είναι στα 750€ πλέον Φ.Π.Α. 23% με 10% έκπτωση όταν το ποσό πληρώνεται εφάπαξ και το τέλος σύνδεσης με το δίκτυο ύδρευσης είναι ενιαίο στο ποσό των 216.58Ε.

Στοίβα παραμένουν οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί

Τελειωμό δεν έχει η στοίβα των ανεξόφλητων λογαριασμών στην ΔΕΥΑ Αλμυρού (ΔΕΥΑΑΛ) καθώς μπορεί να εξοφλούνται παλιές οφειλές, ωστόσο προκύπτουν συνεχώς νέες επειδή οι δημότες αδυνατούν να τις αποπληρώσουν.

Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές συνεχίζουν να κυμαίνονται γύρω στις 100.000 ευρώ,  ωστόσο η Επιχείρηση κατάφερε μέσα στην περίοδο των εορτών να δώσει ένα μέρος των οφειλομένων ως έναντι στους προμηθευτές ώστε να μπορέσει να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία της.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
6
=