ΛΑΡΙΣΑ

Συλλήψεις για “φρουτάκια” στη Λάρισα

συλλήψεις-για-φρουτάκια-στη-λάρισα-392905
Συνελήφθησαν, ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση, χθες το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 48, 59 και 36 ετών αντίστοιχα, για διενέργεια τυχερών-απαγορευμένων παιγνίων.

Συγκεκριμένα, ο 48χρονος ημεδαπός, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος αφού η ιδιοκτήτρια απουσίαζε κατά τη διάρκεια του ελέγχου, και ο 59χρονος ημεδαπός ως σερβιτόρος, είχαν θέσει σε λειτουργία ένα κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή (server), αποτελούμενο από τρεις (3) κεντρικές μονάδες, με διασυνδεδεμένους σ’ αυτόν άλλους δεκατρείς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στις οθόνες των οποίων εμφανίζονταν τυχερά-απαγορευμένα παίγνια, μετατρέποντας έτσι τον συγκεκριμένο χώρο σε καζίνο.

Εντός του καταστήματος, κατελήφθησαν επίσης ο 48χρονος και ο 36χρονος να συμμετέχουν στη διεξαγωγή τυχερών παιγνίων σε ισάριθμους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Ο 59χρονος ημεδαπός, αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών επιχείρησε ανεπιτυχώς να απενεργοποιήσει το προαναφερθέν δίκτυο υπολογιστών μέσω ειδικού τηλεχειριστηρίου.
Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, 39χρονη ημεδαπή, απουσίαζε κατά την ώρα ελέγχου και αναζητείται.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
  • δεκατρείς πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές,
  • τρεις κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών (server),
  • ένα τηλεχειριστήριο,
  • το χρηματικό ποσό των 2.035 ευρώ από το ταμείο του καταστήματος και την κατοχή των παικτών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου