Σεμινάριο του ΣΒΘΣΕ για το ηλεκτρονικό εμπόριο

Τελευταία ενημέρωση: 2020-07-14, 14:25:13
Σεμινάριο του ΣΒΘΣΕ για το ηλεκτρονικό εμπόριο

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος (ΣΒΘΣΕ) διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο, με θέμα: «Τα νέα δεδομένα στο ηλεκτρονικό εμπόριο – Ευκαιρίες και προοπτικές», το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM, την Τρίτη 21 Ιουλίου 2020, ώρα 16:30-21:00.

Ο ρυθμός ανάπτυξης του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα κατά τους τελευταίους μήνες έχει υπερδιπλασιαστεί και αυτό αναμένεται να αποτελέσει μια από τις λίγες ευκαιρίες ανάκαμψης της επιχειρηματικότητας και κατ’ επέκταση της οικονομίας.

Στο πλαίσιο αυτό, εξέχουσα σημασία για τις επιχειρήσεις, έχει ο τρόπος προβολής των προϊόντων, αλλά και η προσέλκυση και διατήρηση των πελατών, μέσω της σωστής και έγκαιρης διάγνωσης των αναγκών του καταναλωτή και της αγοράς.

Εξειδικευμένοι και εγνωσμένου κύρους εισηγητές, θα αναλύσουν τις δυνατότητες αξιοποίησης του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και τις προοπτικές που ανοίγονται, μέσω αυτού, στο άμεσο μέλλον.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες, που θέλουν να μείνουν συντονισμένοι με τον παλμό της νέας εποχής και να προσδώσουν τη μέγιστη αξία και αναγνωρισιμότητα στις επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους.

Βρείτε την αναλυτική πρόσκληση, το Χρονοπρόγραμμα, τους Εισηγητές και το link για τη δήλωση συμμετοχής στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου www.sbtse.gr

Κόστος Συμμετοχής: 40€ / άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής έως Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
2
=