Στόχος διαρρηκτών έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα καταστήματα εστίασης στη Λάρισα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com μόνο τα τελευταία 24ωρα καταγράφηκαν διαρρήξεις ή απόπειρες διάρρηξης σε τρεις επιχειρήσεις που λειτουργούν στη συνοικία της Νεάπολης και τον λόφο του Φρουρίου.

Έγκυρες πηγές αναφέρουν στη σελίδα πως οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για την ίδια σπείρα που στοχεύει κυρίως σε μετρητά αλλά και εξοπλισμό, ενώ οι απώλειες για τα καταστήματα της Νεάπολης ήταν σοβαρές, αφού μεταξύ άλλων αφαιρέθηκε και προτζέκτορας σημαντικής αξίας.

Τελευταίο κρούσμα αυτό που καταγράφηκε στον λόφο του Φρουρίου, με τους άγνωστους να επιχειρούν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν (πιθανότατα με “σκύλα”) γνωστό μεζεδοπωλείο, ενώ η απόπειρα φαίνεται να έγινε τις βραδινές ώρες της Δευτέρας που το κατάστημα ήταν κλειστό, με τους επίδοξους διαρρήκτες να αποχωρούν άπραγοι έχοντας προκαλέσει υλικές ζημιές στο μαγαζί, στο οποίο δεν κατάφεραν να εισέλθουν.

Οι έρευνες των αρχών μετά και τις σχετικές καταγγελίες των καταστηματαρχών βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

[paidis.com]