ΛΑΡΙΣΑ

Διαδικτυακά σεμινάρια από τον ΣΘΕΒ

διαδικτυακά-σεμινάρια-από-τον-σθεβ-74007

Ο ΣΘΕΒ διοργανώνει διαδικτυακά σεμινάρια με θεματολογίες: «Selling in crisis» και «Διαχείριση και ενδυνάμωση προσωπικού».

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε δύο ημέρες το καθένα αύριο Τετάρτη 20 και Παρασκευή 22 Μαΐου το πρώτο και Δευτέρα 25 και Τετάρτη 27 Μαΐου το δεύτερο, αντίστοιχα, από τις 17:00-21:00. Μέγιστος αριθμός εκπαιδευομένων ανά τμήμα είναι τα 15 άτομα.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε στελέχη, εργαζόμενους και προϊσταμένους τμημάτων που επιθυμούν να αναπτύξουν τις προσωπικές τους ικανότητες πάνω στις πωλήσεις και στη διαχείριση του προσωπικού μιας επιχείρησης.

Εισηγητής των σεμιναρίων θα είναι ο Πέτρος Ρούσης, σύμβουλος εκπαίδευσης με μεγάλη εμπειρία.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες για τη θεματολογία των σεμιναρίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Συνδέσμου ή να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ στο τηλ. 2410555507 και email: [email protected](αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου).

Για το σεμινάριο «Selling in crisis» οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν μέχρι σήμερα 19 Μαΐου. Για το σεμινάριο «Διαχείριση και ενδυνάμωση προσωπικού», οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν μέχρι την Παρασκευή 22 Μαΐου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου