ΛΑΡΙΣΑ

Τι λέει ο 47χρονος Λαρισαίος γιατρός που βγήκε νικητής από τον κορονοϊό

τι-λέει-ο-47χρονος-λαρισαίος-γιατρός-που-851206

Από τον θάλαμο αρνητικής πίεσης του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας στις αρχές του μήνα, όταν έδινε τη μάχη με τον κορονοϊό, στην πολυπόθητη έξοδο από το νοσοκομείο τη Μεγάλη Τετάρτη, με το χαμόγελο ευτυχίας να διαγράφεται πίσω από τη μάσκα του. Ο 47χρονος γιατρός, Χαρίλαος Ταμπαθάνης, που συγκλόνισε μέσα από το LIVENEWS, βρίσκεται πλέον κοντά στους δικούς του ανθρώπους. Καταβεβλημένος, αλλά και ταυτόχρονα ανακουφισμένος.

“Ήταν αρκετά κουραστική και επίπονη διαδικασία”.

Η περιπέτεια του γιατρού άρχισε στις αρχές του μήνα όταν ανέβασε πυρετό. Έκανε το τεστ και αμέσως μόλις διαγνώστηκε θετικός, έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του κι έσπευσε να ενημερώσει όλους εκείνους που είχαν έρθει σε επαφή μαζί του, για να τους προστατέψει.

Οι μέρες περνούν αργά και βασανιστικά. Ο φόβος έρχεται και φεύγει μέσα στον θάλαμο αρνητικής πίεσης.

“Ήταν να βγω τη Μ. Δευτέρα και ξαφνικά επειδή είχα διάφορες επιπλοκές μου το ακύρωσαν”.

Ο κ. Ταμπαθάνης δεν διασωληνώνεται. Όπως μας λέει, ένα από τα φάρμακα που τον βοήθησαν να ανακάμψει, είναι αυτό που χορηγήθηκε και στον βουλευτή Χρήστο Κέλλα, που νοσηλεύτηκε στο ίδιο νοσοκομείο.

“Η κατάσταση της υγείας μου επιδεινώθηκε πάρα πολύ, στην πορεία βελτιώθηκε, ήταν μια απίστευτη εμπειρία”.

Από όλη αυτή τη δοκιμασία ο ίδιος διαλέγει να κρατήσει την πιο ευχάριστη στιγμή.

Μιλώντας στο MEGA , ο κ. Ταμπαθάνης σημείωσε ότι η πιο δύσκολη στιγμή της νοσηλείας του ήταν όταν ένιωσε κάποια πράγματα τα οποία δεν μπορεί να ερμηνεύσει ιατρικά.

“Φοβήθηκα ότι κάτι κακό θα μου συνέβαινε. Ήταν ένα συναίσθημα που δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ στη ζωή μου. Ένιωθα ότι έφευγε η ψυχή μου”.

Ο 47χρονος γιατρός δήλωσε πως οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του, ωστόσο θα αργήσει να επιστρέψει στα καθήκοντά του, καθώς το ανοσοποιητικό του σύστημα είναι εξουθενωμένο.

[thetoc]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου