ΛΑΡΙΣΑ

Αναβάλλεται το αγροτικό συλλαλητήριο στο Κιλελέρ

αναβάλλεται-το-αγροτικό-συλλαλητήρι-158892

Ο Αγροτικός Σύλλογος Αλμυρού και Σούρπης ανακοίνωσε ότι, με απόφαση της Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, ματαιώνεται το προγραμματισμένο για την Κυριακή 22 Μαρτίου αγροτικό συλλαλητήριο στο Κιλελέρ λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις και την κατάσταση που υπάρχει στη χώρα λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

Η Διοίκηση του Συλλόγου παροτρύνει τους αγρότες και κτηνοτρόφους να εφαρμόζουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, σύμφωνα με τις υποδείξεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Επιπλέον ο Σύλλογος με βάση την κατάσταση στη χώρα λόγω του κορονοϊού διεκδικεί:

-Μαζικές προσλήψεις για τη στελέχωση του Νοσοκομείου Βόλου με το απαραίτητο επιστημονικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και με τον αναγκαίο τεχνολογικό εξοπλισμό

-Να λειτουργήσουν όλα τα αγροτικά ιατρεία και τα κέντρα υγείας ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός στο Νοσοκομείο.

-Να υπάρξει πλήρης εξοπλισμός όλων των δημόσιων υπηρεσιών με είδη απολύμανσης.

-Να σταματήσουν αμέσως οι πλειστηριασμοί, οι διακοπές σε ηλεκτρικό ρεύμα και νερό, λόγω χρεών λαϊκών νοικοκυριών.

-Να υπάρχει αποζημίωση και κάλυψη χαμένου εισοδήματος για προϊόντα που οφείλονται σε επιπτώσεις ή στα αναγκαία μέτρα για προφύλαξη από τον κορονοϊό.

-Να υπάρχει αποζημίωση, όπως πρέπει να συμβεί για όλο τον ελληνικό λαό, για αγρότες –κτηνοτρόφους που θα νοσήσουν και δεν θα μπορούν να συνεχίσουν την εργασία τους ή να εκτελέσουν τις καλλιεργητικές φροντίδες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου