ΛΑΡΙΣΑ

Μέτρα λόγω του κορονοϊού λαμβάνει η «Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας»

μέτρα-λόγω-του-κορονοϊού-λαμβάνει-η-φ-162186

Με ανοικτή επιστολή της προς του καταναλωτές η Εταιρεία «Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας» ενημερώνει για τις αλλαγές στη λειτουργία της, λόγω εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Εταιρείας:

«Αγαπητοί Καταναλωτές,

Με στόχο την προστασία της υγείας των πελατών, των συνεργατών και των εργαζομένων μας καθώς και την διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας της εταιρείας μας και της συνεχούς εξυπηρέτησης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς εσάς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας εφαρμόζει την τηλεεργασία για το σύνολο των κρίσιμων λειτουργιών της.

ΕΝΕΡΓΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Οι πελάτες μας είναι η προτεραιότητά μας και θέλουμε, ακόμα και στις ειδικές αυτές συνθήκες να διασφαλίσουμε την αδιάλειπτη παροχή όλων των υπηρεσιών μας χωρίς να απαιτείται η προσέλευση στα φυσικά μας καταστήματα. Οι καταναλωτές μπορούν να εξυπηρετηθούν με τους ακόλουθους τρόπους:

1) Τηλεφωνική Γραμμή Εξυπηρέτησης 181133

2) Ηλεκτρονικές υπηρεσίες και MyAccount(ενημέρωσης κι εξόφλησης λογαριασμών κατανάλωσης) στο site μας www.fysikoaerioellados.gr

3) E-mail: [email protected]

4) Το κανάλι εξυπηρέτησης στο Facebook

5) ΥπηρεσίαChat

Σε πλήρη συμμόρφωση με τα μέτρα πρόληψης του ΕΟΔΥ (Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας) σας ενημερώνουμε ότι τα καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα θα παραμείνουν κλειστά από την Τρίτη 17.03.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Εφαρμόζουμε τηλεργασία για το προσωπικό των κεντρικών γραφείων (κατ’οίκον) με πλήρη λειτουργικότητα υποδομών, συστημάτων και υπηρεσιών.

Χορηγούμε άδειες ειδικού σκοπού στους εργαζόμενους για τη φύλαξη των παιδιών, εφαρμόζοντας την σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Αναστείλαμε το σύνολο των επαγγελματικών ταξιδίων εντός κι εκτός Ελλάδας.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Οι συνθήκες που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρες για την παγκόσμια κοινότητα.

Ως Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας και συμβάλλοντας με τον δικό μας τρόπο στην συνολική προσπάθεια για την προστασία της υγείας όλων μας θα συνεχίσουμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας αξιοποιώντας προηγμένα τεχνολογικά Μέσα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου