ΛΑΡΙΣΑ

Βρέθηκε ο οδηγός που παρέσυρε, τραυμάτισε και εγκατέλειψε δικυκλιστή στη Λάρισα

βρέθηκε-ο-οδηγός-που-παρέσυρε-τραυμάτ-184526

Ένας 63xpovos συνταξιούχος σύμφωνα με την έρευνα του τμήματος Τροχαίας Λάρισας, είναι τελικά ο οδηγός του IX που την περασμένη Παρασκευή παρέ­συρε, τραυμάτισε και εγκατέλειψε στον τόπο του τροχαίου ατυχήματος έναν 47χρονο μοτοσικλετιστή.

Αστυνομικοί του Τμήματος Tροχαίας στο πλαίσιο της προανάκρισή εντόπισαν τον 63χρονο Λαρισαίο, τον οποίο και κάλεσαν να δώσει εξηγήσει για το συμ­βάν, όπως και συνέβη χθες το μεσημέρι, έξι ημέρες μετά το τροχαίο ατύχημα. Με τον συνταξιούχο οδηγό μέσω της κατά­θεσης να περιγράφει το τροχαίο και να εξηγεί γιατί εγκατέλειψε τον 47χρονο οδηγό και άνεργο Λαρισαίο, καθώς και γιατί δεν εμφανίσθηκε αυτές τις ημέρες στην αστυνομία ενώ είχε εμπλακεί σε τροχαίο.

Να σημειωθεί πως ο 47χρονος οδηγός της βέσπας παραμένει νοσηλευόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβα­ση, προκειμένου να αποκατασταθούν τα τραύματα που προκλήθηκαν σε βάρος του κατά το τροχαίο ατύχημα. Το ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην οδό Λα­γού, όταν το IX που οδηγούσε ο 63χρονος συνταξιούχος παρέσυρε, τραυμάτισε και εγκατέλειψε στον τόπο του ατυχήματος τον 47χρονο μοτοσικλετιστή. Το Τμήμα Tροχαίας Λάρισας σχημάτισε δι­κογραφία σε βάρος του 63χρονου ιδιο­κτήτη του IX, ο oπoίos -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» κατηγορείται για πρόκληση ατυχήματος με τραυματισμό και εγκατάλειψη. Όπως είναι γνωστό, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Παρασκευής 21 Φε­βρουάριου στη διασταύρωση των οδών Λαγού και Αγν. Στρατιώτη, στο ύψος του 404 Στρατιωτικού Νοσοκομείου, πίσω από πάρκο του Αγίου Αντωνίου.

Όταν -κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Tροχαίας Λάρισας- το επιβα­τικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 63χρονος, κινούμενο επί της Αγν. Στρατιώτου με κατεύθυνση από την οδό Ιωαννίνων προς τη Λαγού, συγκρούσθηκε με τη βέσπα που οδηγούσε ο 47xpovos, ο oποίος κινούνταν επί ais Λαγού με κα­τεύθυνση από την οδό Ηρ. Πολυτεχνεί­ου προς την οδό Φουρτούνα. Το απο­τέλεσμα ήταν ο 47xpovos μοτοσικλετιστής όμως, που φορούσε κράνος να τραυμα­τιστεί, ενώ υλικές ζημιές προκλήθηκαν και στα δύο οχήματα. Ο 63xpovos οδηγός του IX εγκατάλειψε ωστόσο στον τό­πο του ατυχήματος τον 47χρονο, που τραυματισμένος μεταφέρθηκε στη συ­νέχεια στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκο­μείο.

Για μια ακόμη φορά να σημειωθεί πως ο 47xpovos δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο λόγω των τραυμάτων του θα απαιτηθεί πολυήμερη νοσηλεία του στο Νοσοκομείο, ενώ θα πρέπει να υποβλη­θεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση τns υγείας του.

Πηγή: Ελευθερία

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου