ΛΑΡΙΣΑ

Συλλήψεις 10 ατόμων στην Λάρισα για χαρτοπαιξία

συλλήψεις-10-ατόμων-στην-λάρισα-για-χαρτ-413128

Συνελήφθησαν ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση, χθες το βράδυ στην Λάρισα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, 6 Έλληνες και 4 Αλβανοί ηλικίας από 23 έως 54 ετών, για διενέργεια τυχερών – απαγορευμένων παιγνίων.

Κατά την διάρκεια αστυνομικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε σε ισόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, συνελήφθησαν 35χρονος Έλληνας και ένας 24χρονος Αλβανός διότι λειτουργούσαν, στο χώρο αυτό, παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη.

Επιπλέον, συνελήφθησαν 5 Έλληνες ηλικίας 29, 54, 54, 40 και 31 ετών και 3 Αλβανοί, ηλικίας 23, 24 και 24 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι μαζί με τον 35χρονο Ελληνα συλληφθέντα, κατελήφθησαν σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, να διενεργούν παίγνιο Αμερικάνικης παραλλαγή της πόκας, με μάρκες που αντιστοιχούσαν σε προσυμφωνημένο χρηματικό ποσό. Επάνω στο τραπέζι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 207 μάρκες διαφόρων χρωμάτων, μία μάρκα που ανάγραφε «DEALER» και μία τράπουλα.

Συνολικά κατασχέθηκαν, βαλιτσάκι με μεγάλο αριθμό μαρκών και διάφορες τράπουλες, το χρηματικό ποσό των 475 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή των παικτών και το χρηματικό ποσό των 515 ευρώ, που βρέθηκε στο τραπέζι.

Πηγή:trikalanews.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου