ΛΑΡΙΣΑ

Συζήτηση φοιτητών με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας στο Campus Λάρισας

συζήτηση-φοιτητών-με-τον-περιφερειάρ-212077

Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου το Μητροπολιτικό Κολλέγιο υποδέχεται στις εγκαταστάσεις του στη Λάρισα, τον Αναπληρωτή Καθηγητή Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κώστα Αγοραστό.

Ο κ. Αγοραστός θα πραγματοποιήσει διάλεξη με θέμα «Το τρίπτυχο “Χώρος – Εκπαίδευση – Άνθρωπος”, με στόχο την προσωπική επιτυχία». Στην ομιλία του θα αναλύσει τους τρόπους με τους οποίους το εν λόγω τρίπτυχο μπορεί να συμβάλει και να διαμορφώσει τους προσωπικούς στόχους και την επίτευξή τους, δίνοντας, παράλληλα, την ευκαιρία για διάλογο και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την εξέλιξη του καθενός

Η διάλεξη-συζήτηση θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο του Campus Λάρισας [6ο χλμ. Λάρισας– Νίκαιας] με ώρα έναρξης 14:00.

Απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, καθώς και σε φοιτητές άλλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και ιδιώτες με ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο θέμα.

Είσοδος Ελεύθερη. Απαιτείται η κράτηση θέσης. Πληροφορίες – Δήλωση Συμμετοχής: 2414 407 000.

Υπενθυμίζουμε ότι το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διοργανώνει, συστηματικά, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, συμπληρωματικά σεμινάρια και διαλέξεις με εισηγητές διακεκριμένους εκπροσώπους του κάθε κλάδου. Στόχος αυτής της ενέργειας είναι η ενημέρωση των φοιτητών για τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις του κλάδου τους, η ενίσχυση των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους, καθώς και η επαφή με νέα ερεθίσματα και επαγγελματίες που αφενός, διευρύνουν τον τρόπο σκέψης τους και, αφετέρου, συμβάλλουν στην ανάπτυξη ενός δικτύου επαφών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου