ΛΑΡΙΣΑ

Με μεγάλη συμμετοχή μελών η Γ.Σ. της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας

με-μεγάλη-συμμετοχή-μελών-η-γ-σ-της-ένω-220933

Την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε την Κυριακή στη Λάρισα η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ).

Η Γενική Συνέλευση στέφθηκε από επιτυχία και τα μέλη της Ένωσης ενημερώθηκαν για τα πεπραγμένα της Διοίκησης κατά το προηγούμενο έτος αλλά και πολλά θέματα που τους απασχολούν. Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση με τον οικονομικό συνεργάτη της ΕΣΠΕΘ και επίτιμο πρόεδρό της κ. Ηλία Νατσιούλα, ο οποίος ως απόφοιτος της ΣΑΣ/Οικονομικού ερμήνευσε τις ισχύουσες διατάξεις των νόμων και έλυσε απορίες οικονομικής φύσης.

Τέλος τα μέλη της ΕΣΠΕΘ αναγνώρισαν τις προσπάθειες και τη συμβολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ) στην προάσπιση των συμφερόντων των στρατιωτικών, δίνοντας εμμέσως ψήφο εμπιστοσύνης.

Η Διοίκηση της Ενωσης ευχαριστεί θερμά τα μέλη της για την προσέλευσή τους στη Γενική Συνέλευση και δηλώνει πως η παρουσία των μελών σε τέτοιες εκδηλώσεις κρίνεται επιτακτική, καθόσον πρόκειται για το ανώτατο όργανο του Σωματείου και εκτός αυτού είναι η ευκαιρία συνάθροισης, δημοκρατικού διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου