ΛΑΡΙΣΑ

Οι αντιρρήσεις της συζύγου και των παιδιών του πρ.δημάρχου Κιλελέρ στο να γίνει ιερέας

οι-αντιρρήσεις-της-συζύγου-και-των-παι-228878

Τον γύρο της Ελλάδας έκανε τις τελευταίες ημέρες η είδηση ότι ο πρώην δήμαρχος Κιλελέρ και νυν περιφερειακός σύμβουλος, κ. Ρίζος Κομήτσας αποφάσισε να φορέσει ράσο και να γίνει ιερέας, όπως είχε καταγράψει το onlarissa.gr.

Για όσους τον γνωρίζουν καλά βέβαια δεν αποτέλεσε τόσο μεγάλη έκπληξη διότι ο ίδιος είχε πάντα μία ιδιαίτερη σχέση με την Εκκλησία, αγαπούσε ανέκαθεν τη βυζαντινή μελωδία και σε κάθε ευκαιρία που του δίνονταν έψελνε σε μυστήρια.

Ωστόσο όπως ο ίδιος τόνισε σε τηλεοπτική εκπομπή, (άλλωστε λόγω της απόφασή του φιλοξενήθηκε σε αρκετές τις τελευταίες ημέρες) η ίδια η οικογένειά του και συγκεκριμένα η σύζυγός του και οι κόρες του στο άκουσμα της απόφασή του αρχικά είχαν σοβαρές ενστάσεις για το γεγονός, για την ακρίβεια ήταν εντελώς αρνητικές.

Με συζήτηση όμως συνειδητοποίησαν ότι δεν πρόκειται να τον… χάσουν καθώς δεν θα γίνει μοναχός αλλά ιερέας και δεν είναι το ίδιο. Αντιλήφθηκαν λοιπόν όπως ο ίδιος εξήγησε ότι δεν πρόκειται να διακοπεί η κοινωνική του ζωή, όπως όλος ο κόσμος νομίζει, έχοντας λάθος εντύπωση.

Ο κ. Κομήτσας σημείωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος που έχει την ευκαιρία να λειτουργεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ανατολή Αγιάς και θα πηγαινοέρχεται στο σπίτι του στη Νίκαια χωρίς πρόβλημα συνεχίζοντας να κάνει την προηγούμενη ζωή του χωρίς μεγάλες διαφορές.

Υπενθυμίζουμε πως το ερχόμενο Σάββατο χειροτονείται διάκονος και την Κυριακή ιερέας στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στην Ανατολή Αγιάς, που ανήκει στη Μητρόπολη Δημητριάδος.

[onlarissa.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου