ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη 17 ατόμων για φρουτάκια!

σύλληψη-17-ατόμων-για-φρουτάκια-416354

Αφαντος παραμένει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος

Στη φάκα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας πιάστηκαν την Παρασκευή το βράδυ 17 άτομα από 27 έως και 72 ετών για διενέργεια τυχερών παιγνίων. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αδικήματα κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα κατά περίπτωση, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά 19 ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Άφαντος από τις αστυνομικές αρχές παραμένει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, συνελήφθησαν 16 ημεδαποί δέκα άνδρες και έξι γυναίκες, ηλικίας από 27 έως 72 ετών και ένας 50χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, για διενέργεια τυχερών – απαγορευμένων παιγνίων.

Συγκεκριμένα, ο 44χρονος ημεδαπός, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και οι δύο ημεδαπές σερβιτόρες του καταστήματος, ηλικίας 27 και 35 ετών αντίστοιχα, είχαν θέσει σε λειτουργία ένα κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή (server) με διασυνδεδεμένους σ’ αυτόν άλλους 18 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στις οθόνες των οποίων εμφανιζόταν τυχερά – απαγορευμένα παίγνια, μετατρέποντας έτσι τον συγκεκριμένο χώρο σε καζίνο.

Η 35χρονη ημεδαπή μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία αστυνομικών επιχείρησε ανεπιτυχώς να θέσει εκτός λειτουργίας το προαναφερθέν δίκτυο υπολογιστών μέσω ειδικού τηλεχειριστηρίου. Επιπλέον, ο 44χρονος πραγματοποιούσε έλεγχο (face control) τον ατόμων που εισερχόταν στο κατάστημα.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, 59χρονος ημεδαπός, απουσίαζε κατά την ώρα του ελέγχου και ακόμη αναζητείται.

Συνολικά κατασχέθηκαν 19 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, έξι διανομείς διαδικτύου (router), ένας ηλεκτρονικός καταμετρητής χρημάτων, ένα τηλεχειριστήριο, το χρηματικό ποσό των 547 ευρώ από το ταμείο του καταστήματος και το χρηματικό ποσό των 3.480 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή των παικτών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου