ΛΑΡΙΣΑ

Στις κάλπες οι οικονομολόγοι στη Θεσσαλία: Ποιοι εκλέγονται

στις-κάλπες-οι-οικονομολόγοι-στη-θεσσ-268443

Πρώτη δύναμη αναδείχτηκε σε επίπεδο Μαγνησίας η «Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων και Συνεργαζόμενοι (ΔΗ.ΚΙ.Ο. – Σ.)» στις εκλογές των οικονομολόγων, που διεξήχθησαν χθες στον Βόλο.

Η παράταξη επανεκλέγεται πρώτη δύναμη εξασφαλίζοντας 159 ψήφους, επί συνόλου 345 ψηφισάντων.

Δεύτερη σε ψήφους αναδείχτηκε η παράταξη «Προοδευτικοί Οικονομολόγοι Ελλάδας» με 64 ψήφους.

Η «Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων (Π.Δ.Σ.Ο.)» αναδείχτηκε τρίτη δύναμη εξασφαλίζοντας 56 ψήφους και ακολούθησαν «Οικονομολόγοι Φοροτεχνικοί Εργαζόμενοι – Επαγγελματίες – Συνεργαζόμενες Δυνάμεις (Π.Ο.Φ.Ε.-Ε.)» με 38, «Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Οικονομολόγων (ΔΠΚ – Ο)» με 10 και«Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδος (Α.ΚΙ.Ο.Ε.)» με 8.

Στην καταμέτρηση βρέθηκαν 6 άκυρα και 4 λευκά.

Στη Μαγνησία δικαίωμα ψήφου είχαν 600 οικονομολόγοι, από τους 2.500 περίπου που είναι ταμειακώς εντάξει σε όλη τη Θεσσαλία, με τη διαδικασία να κυλά ομαλά χθες στον Βόλο.

Το εκλογικό τμήμα για τη Μαγνησία λειτούργησε στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας, στην αίθουσα συνεδριάσεων στον τρίτο όροφο.

Οι οικονομολόγοι ψήφισαν χθες για την ανάδειξη νέας επταμελούς διοίκησης στο Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου και την εκλογή των αντιπροσώπων της Γενικής Συνέλευσης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΣΤΑ).

Ποιοι εκλέγονται

Ολοκληρώνεται η καταμέτρηση για τις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Για την 7μελή διοίκηση του 7ου Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου εκλέγονται οι:

Ηλίας Κοτσιμπογεώργος (ΔΗ.ΚΙ.Ο),
Βαγγέλης Αναγνωστόπουλος (ΔΗ.ΚΙ.Ο.)
Χρόνης Ισαακίδης (Π.Ο.Ε)
Τσουλούφης Μαργαρίτης (Π.Ο.Ε)
Νίκος Κίσσας (Π.Ο.ΦΕ.Ε)
Γιάννης Μαργαριτόπουλος (Π.Δ.Σ.Ο)
Θανάσης Παπακωνσταντίνου (Τρικαλινοί Οικονομολόγοι)

[με πληροφορίες από: larissanet.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου